Club Atlético de Madrid

Yleistä

Vuonna 1903 perustettu Atletico Madrid eli Los Colchoneros on jäänyt rakkaan vihollisen, Real Madridin varjoon varsin usein. Joukkue kuuluu kuitenkin Espanjan suurseuroihin, mutta usein tästä joukkueesta puhutaan siitä kolmannesta Espanjasta tulevasta joukkueesta Barcelonan ja Real Madridin jälkeen. Joukkueella on palkintokaapissaan kuitenkin 10 Espanjan mestaruutta ja saman verran Espanjan Cupin mestaruuksia, joten menestytä on myös tullut. Ja viime vuonna Atletico pääsi Mestarien liigassa neljännesvälieriin saakka, sitä edellisenä vuonna peräti finaaliin saakka.

Kokoonpano

Viimeisimmässä Mestarien Liigan ottelussa Benficaa vastaan joukkue lähti 4-3-3 kokoonpanolla ja se tuotti 1-2 voiton portugalilaisesta joukkueesta. Kentällä viilettivät tuolloin:


Griezmann – Vietto – Carrasco
Niguez – Gabi – Koke
Luis – Godin – Savic – Juanfran
Oblak

Alkulohkossa joukkue onnistui tekemään 10 maalia, joista 4 laitettiin joukkueen tähtipelaajan, Antoine Griezmannin piikkiin. Kahteen maaliin ylsi Saul Niquez, maalin mieheen tekivät Jackson Martinez, Luciano Vietto, Oliver Torres ja Angel Correa.

Lohkovaihe

Atlético joukkueAtleticon lohkovaihe alkoi mainiosti Turkista, jossa Galatasaray kaatui puhtaasti 0-2. Lunta tupaa tuli kuitenkin kun Benfica tuli vierailulle ja korjasi potin lukemin 1-2. Astanaa vastaan Atletico pääsi kuitenkin taas tekemään maaleja kun vieraat kaatuivat lukemin 4-0.

Vieraissa samaista joukkuetta vastaan olikin sitten vaikeampaa kun peli päättyi 0-0 –lukemiin. Lohkovoiton varmisti kuitenkin ensin Galatasaraystä napattu 2-0 kotivoitto ja viimeisen ottelun 1-2 voitto Benficasta sen kotikentällä.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Arpa heitti PSV Eindhovenin Atleticon vastustajaksi. Ennakkoasetelmat ja kertoimet lupaavat jatkopaikkaa Atleticolle, mutta PSV tulee varmasti tekemään kaikkensa, ettei se toinen madridilainen joukkue mene tästä pelistä jatkoon. Kerroin Atleticolle 1.20 ja PSV:lle 4.50.

Ennuste

Tiukka pudotuspelipari, jossa ennakkosuosikin paineet Atleticolla. Pari voi olla yllättävän tiukka, mutta niukasti voitto Atleticolle kahden matsin tulosten perusteella.

Lyö vetoa Atléticon peleistä