FC Bayern München

Yleistä

1900 vuonna perustettu, tätä nykyä Saksan suurin seura Bayern München eli ”Die Bayern” on napannut peräti viisi kertaa Mestarien liigan mestaruuden. Ja varmasti tällä kaudella joukkue halajaa tuota temppua jälleen, edellinen mestaruus on vuodelta 2013. Luonnollisesti joukkue on menestynyt myös omassa liigassa, tilillä on 25 mestaruutta ja 17 cup-voittoa. Joukkueen taival on päättynyt kaksi kertaa peräkkäin semi-finaaleihin, onko lupa odottaa jotain enemmän tällä kertaa?

Kokoonpano

Normaalisti Bayernin maalilla on yksi maailman parhaista maalivahdeista, eli Michael Neuer. Viimeinen lohkopeli pelattiin kuitenkin kokoonpanolla joka oli seuraavanlainen:


Ribery – Lewandowski – Green
Kimmich
Rode – Alonso – Lahm
Rafinha – Martinez – Benatia
Ulreich

Muutama oudompi mies kokoonpanossa, mutta pudotuspeleissä Bayern tulee taas pelaamaan ykköskokoonpanossa. Penkillä on monta pelaajaa jotka olisivat melkein missä tahansa muussa joukkueessa vakiokokoonpanon pelaajia.

Maaliseppoina alkulohkossa Robert Lewandowski (7 maalia), Thomas Müller (5), Mario Götze (2), Douglas Costa (2), Arjen Robben (1), Kingsley Coman (1) ja David Alaba (1). Koko joukkue on täynnä tähtiä, mutta huimassa maalivireessä viime aikoina ollut Robert Lewandowski on yksi kirkkaimmista staroista.

Unibet TV Tarjous

Lohkovaihe

Bayern München joukkueBayern München jyräsi tiensä jatkoon lohkosta F. Urakka alkoi vakuuttavasti 0-3 voitolla Olympiakoksesta, sen jälkeen kotona kaatui Dinamo Zagreb lukemin 5-0. Ainoan lohkotappion Bayern kärsi seuraavassa ottelussa Arsenalille, tappio tuli lukemin 2-0 Lontoossa.

Lohko-otteluiden toinen puolisko oli tuloksellisesti vielä parempi, ensin Arsenalin ryöpytys lukemin 5-1, sen jälkeen Olympiakoksen kaato 4-0 lukemin ja sitten vielä vieraissa voitto Dinamo Zagrebista lukemin 0-2.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Vastustajaksi pudotuspeleissä astuu Juventus, joka varmasti olisi halunnut jonkun muun joukkueen vastaansa. Vedonlyöntikertoimet eivät juurikaan glooriaa Juventukselle lupaile, sillä kertoimet tähän ottelupariin ovat Bayern 1.22 – Juventus 4.00 Unibetillä.

Ennuste

Bayernille kova vastustaja Juventuksesta, mutta Bayern on tämän parin ennakkosuosikki ja ihan syystä. Bayern jyrää jatkoon ja Juventus ei uusi viime kauden finaalipaikkaa.

Lyö vetoa Bayerin peleistä