FC Barcelona

Yleistä

Barcelona on yksi Euroopan suurimmista seurajoukkueista. Azulgrauna ja Blaugrauna (sininen ja punainen) nimillä tunnettu joukkue herättää vihaa ja rakkautta. 1899 perustettu seura on voittanut oman maansa mestaruuden 22 kertaa ja Cupissa glooriaa on tullut 26 kertaa. Edellisestä mestaruudesta on jo pari vuotta (2013), joten joukkue todella janoaa menestystä. Tosin sitä tuli jo viime vuoden Mestarien Liigassa, jossa Barcelona voitti viidennen mestaruuden. Edelliset mestaruudet ovat vuosilta 2015, 2011, 2009, 2006 ja 1992.

Unibet TV Tarjous

Kokoonpano

Barcelonan viimeinen lohko-ottelu päättyi 1-1 tasapeliin Bayern Leverkusenia vastaan. Muutama avainpelaaja oli lepovuorossa ja penkiltä löytyikin tässä ottelussa tähtipelaajia kuten Luiz Suarez. Kokoonpano oli ottelun alussa seuraava:


Haddadi – Ramirez – Messi
Kaptoum – Samper – Rakitic
Alba – Vermaelen – Bartra – Adriano
Stegen

Maalinteosta ovat Barcelonan osalta tällä kaudella Mestarien liigassa vastanneet: Suarez (5), Messi (3), Neymar (2), Rakitic (2), Roberto (1), Adriano (1) ja Pique (1).

Lohkovaihe

Barcelona joukkueBarcelona ei hävinnyt alkulohkossa peliäkään, tosin tilastoa rumentaa kaksi tasapeliä. Ensimmäinen tuli heti ensimmäisessä pelissä AS Romaa vastaan, tuo peli päättyi lukemiin 1-1. Seuraavassa pelissä Leverkusen sai kyytiä lukemin 2-1 ja kolmannessa ottelussa BATE kaatui vieraskentällä lukemin 0-2.

Samainen joukkue kaatui myös kotikentällä, tuolloin lukemat olivat 3-0 ja Roma sai kyytiä oikein isän kädestä lukemin 6-1. Barcelonan jo varmistettua lohkovoiton Leverkusen pääsi kuittaamaan tasapelipinnan lukemilla 1-1.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Barcelonalle arvottiin vastustajaksi englantilainen Arsenal, jolle ei pahemmin menestystä povata tässä sarjassa. Vedonlyöntikertoimet ovat Arsenalille Unibetillä 6.00, kun ne Barcelonalle ovat vain 1.13. Jos Arsenal tästä jotenkin jatkoon menisi, olisi se koko pudotuspelikierroksen suurin yllätys, sen verran vahvaa menoa on espanjalaisjätin meno ollut.

Ennuste

Barcelona sai vastaansa Arsenalin ja vedonlyöntikertoimet puhuvat Barcan jatkopaikan puolesta. Takki auki sekään ei voi Tykkimiehiä vastaan lähteä, mutta eiköhän se ole Barca joka tästä lohkosta jatkoon menee.

Lyö vetoa Barcelonan peleistä