Juventus

Yleistä

1897 perustettu ”Vecchia Signora” eli vanha rouva omaa myös toisen lempinimen, jok aon Bianconeri eli mustat ja valkoiset. Joukkue onkin kokenut historiansa aikana niin mestaruuksia kuin kokonaan sarjasta pudottamisia, mutta joukkueen saavutuksia ei käy kiistäminen. 31 Italian mestaruutta ja 10 Italian Cupin voittoa kertovat siitä mikä joukkue on oikein kyseessä. Juventus esiintyi viime kauden Mestarien Liigan finaalissa, joten paineita riittää.

Kokoonpano

Juventuksella on suurseuran status ja se näkyy myös materiaalin laadussa ja määrässä. Viimeisimmässä pelissä Sevillaa vastaan joukkue pelasi seuraavalla kokoonpanolla, mutta näiden miesten lisäksi penkiltä löytyy paljon nälkäisiä pelimiehiä:


Dybala – Morata
Sandro – Pogba – Marchisio – Sturaro – Lichtsteiner
Chiellini – Bonucci – Barzagli
Buffon

Joukkue vilisee useita tähtipelaajia ja Gianluigi Buffon yksi legendaarisimmista jalkapalloilijoista jotka nähdään tämän kauden Mestarien liigassa. On monta nousevaa tähtiä ja yksi mielenkiintoisimmista pelaajista on varmasti ranskalainen Paul Pogba joka on nyt jo erinomainen pelaaja ja kuuluu jo top 20 parhaan pelaajan joukkoon melkein mittarilla kuin mittarilla. Juventuksella maalintekijöitä lohkovaiheessa olivat nimet Mandzukic (2), Morata (2), Zaza (1) ja Lichtsteiner (1).

Lohkovaihe

Juventus joukkueJuventus aloitti lohkovaiheen upeasti peittoamalla toisen lohkovoittajasuosikin, Manchester Cityn vieraskentällä lukemin 1-2. Tämän jälkeen kaatui Sevilla kotona lukemin 2-0 jonka jälkeen hyvä olo hiipi hieman puseroon. Seuraavasta ottelusta tulikin lievä pettymys, 0-0 tasapeli Mönchengladbachia vastaan. Joukkue osoittautui pahaksi vastustajaksi Juvelle, sillä seuraava kohtaaminen päättyi lukemiin 1-1.
Juventus ryhdistäytyi Manchester Cityä vastaan ja voitti joukkueen kotonaan 1-0. Kun viimeisessä ottelussa Juventus hävisi sitten Sevillalle lukemin 1-0 ja City voitti Mönchengladbachin, Juventus sijoittui lopulta lohkossa kakkoseksi ja City voitti lohkon vaikka hävisi molemmat Juventus-pelinsä.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Juventukselle tulevat pudotuspelit tulevat olemaan tuskien taivalta. Jonain vuonna tämä ottelupari olisi voinut olla jopa finaalipeli, mutta ei tänä vuonna. Vastaan asettuu nimittäin itse Bayern München, joka taitaa purjehtia tästä parista jatkoon. Unibetin kertoimet Juventuksen yllätykselle ovat 5.50 kun Bayernin jatkokerroin on vain 1.14.

Ennuste

Juventukselle tuli nyt paha vastustaja. Jos kotipelissä ei tule onnistumisia, ei niitä tule Münchenissäkään. Tästä parista Juventus ei jatka.

Lyö vetoa Juventuksen peleistä