PSV Eindhoven

Yleistä

1913 perustettu PSV Eindhoven on tuttu nimi Euroopan futiskarkeloissa. Hollantilaista laatufutista edustava joukkue on pelannut viime vuosina lähinnä Eurooppa Liigaa, mutta tänä vuonna joukkue jatkaa vahvasti Mestarien Liigassa. Farmarit ovat voittaneet 2015 Hollannin mestaruuden viimeksi ja yhteensä 22 pokaalia ja Cupissakin on tullut 9 voittoa, viimeisin vuodelta 2012.

Kokoonpano

PSV:n viimeinen lohkovaiheen ottelu CSKA Moskovaa vastaan päättyi lukemiin 2-1. Joukkue pelasi kokoonpanolla joka oli seuraavanlainen:


Locadia – Jong – Preiro
Guardado – Hendrix – Pröpper
Moreno – Isimat-Mirin – Bruma – Brenet
Zoet

Maaliteossa lohkovaiheessa onnistuivat seuraavat pelaajat: de Jong (2), Lestienne (2), Locadia (1), Narsingh (1), Pröpper (1) ja Moreno (1). Andres Guardado on yksi joukkueen tähtipelaajista vaikka ei ole vielä maalinteossa onnistunutkaan.

Lohkovaihe

PSV joukkuePSV sijoittui lohkossaan toiseksi tiukkojen vaiheiden jälkeen. Lohkovaiheen ottelut alkoivat varsin mainiosti kun Manchester United kaatui kotikentällä lukemin 2-1. Tämän jälkeen tuli Moskovassa kirvelevä tappio CSKA Moskovalle lukemin 3-2 ja huono vaihe jatkui myös Wolfsburgia vastaan, jolle joukkue kärsi 2-0 tappion vieraissa.

Loppuvaihe menikin sitten ilman tappioita, sillä ensin kaatui Wolfsburg kotona lukemin 2-0, tämän jälkeen Unitedin kanssa pelattiin tasan 0-0 ja jatkopaikan kruunasi tärkeä 2-1 voitto CSKA Moskovasta.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Lohkokakkosena PSV sai vastaansa jonkun lohkoykkösistä ja tällä kertaa napsahti Atletico Madrid vastustajaksi. Vedonlyöntikertoimet eivät lupaa kovinkaan hyvää, sillä PSV:n kerroin on peräti 4.50 Unibetillä. Atleticolla kerroin on vastaavasti vain 1.20. PSV tulee antamaan kuitenkin hyvän vastuksen ja on yksi potentiaalisista yllättäjistä. PSV:n jatkoon meno olisi iso yllätys, joskin piristävä sellainen.

Ennuste

PSV on parhaimmillaan altavastaajan asemassa, mutta nyt taitaa vastus olla hieman liian kova. Atletico ei välttämättä ole ylivoimainen, mutta kaikki puhuu sen puolesta että PSV:n taival tämän kauden Mestarien liigassa loppuu tähän ottelupariin.

Lyö vetoa PSV:n peleistä