Real Madrid CF

Yleistä

Espanjalaisjätti Real Madrid on perustettu 1902. Los Merengues on voittanut 10 kertaa Eurooppa Cupin, viimeisin on vuodelta 2014, mutta isoimmat menestyksen vuodet osuivat 1950- ja 1960 luvuille. Real Madrid on yksi Euroopan suurseuroista ja sillä on peräti 32 oman maan mestaruutta ja Cupissa on tullut 19 mestaruutta.

Real on tuttu joukkue 16 parhaan joukossa ja viime vuosina joukkue on nähty myös semi-finaaleissa kauden 2013 / 2014 täysosuman lisäksi. Oletuksena on että Real nähdään myös tänä vuonna vähintään semifinaaleissa.

Kokoonpano

Viimeisin ottelu Mestarien Liigassa päättyi peräti 8-0. Tuossa ottelussa Real näytti maalinteon mallia ja joukkueen ehdoton tähtipelaaja Cristiano Ronaldo paukutti ottelussa neljä maalia ja toinen kärkimies Karim Benzema kolme maalia. Kokoonpano ottelussa oli seuraavanlainen:


Ronaldo – Benzema – Isco
Kovanic – Casemiro – Rodriquez
Arbeloa – Nacho – Pepe – Danilo
Casilla

Joukkue paukutti alkusarjassa peräti 19 maalia, joista Cristiano Ronaldo teki siis 11. Muut maalintekijät olivat: Benzema (4), Kovacic (1), Modric (1), Nacho (1) ja Carvajal (1)

Unibet TV Tarjous

Lohkovaihe

Real Madrid joukkueReal Madrid ei ottanut alkusarjassa yhtään tappiota ja ainut pistemenetys tuli yhden tasapelin kautta. Ensimmäisessä ottelussa Shaktar Donetsk sai kokea madridilaisten paremmuuden lukemin 4-0, sen jälkeen oli vuorossa vieraspeli Malmössä.

Tuosta ottelusta 0-2 voitto. Kolmannessa ottelussa Paris SG:n vieraana tuli sitten 0-0 tasapeli, mutta kuitti tähän tulikin sitten heti seuraavassa pelissä jossa Real nappasi 1-0 voiton. Tämän jälkeen Real joutui yllättävän ahtaalle Shakhtar Donetskia vastaan ja lukemat 3-4 toivat kolme pinnaa Realille. Viimeisessä ottelussa tyhjennettiin pajatsoa oikein kunnolla kun Malmö kaatui kotona 8-0.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Real Madrik sai vastustajakseen Roman, joka on varsin mielenkiintoinen vastustaja. Realin oletetaan purjehtivan tästä ottelusta jatkoon ja samaa povaavat tämän otteluparin kertoimet. Real Madridin kerroin Unibetillä ovat 1.20 ja Roman 4.50, joten melkoinen yllätys tuo Roman jatkaminen tästä pelistä olisi. Toki kaikki on niin kauan mahdollista kuin toisen osaottelun jälkimmäisen puoliskon pelikellossa on aikaa.

Ennuste

Realin vahva hyökkäyskalusto tulee tekemään tuhoa roomalaisten puolustuksesta joten viimeistään toisessa osaottelussa nähdään iso maalijuhla. Real Madrid jatkoon Cristiano Ronaldon johdolla.

Lyö vetoa Real Madridin peleistä