AS Roma

Yleistä

AS Roma eli Giallorossi eli punakeltaiset on perustettu vuonna 1927. Euro-kentillä menestys on jäänyt pokaalien osalta todella vaisuksi, muutamia kakkostiloja joukkueella on European Champion Clubs Cupista ja Uefa Cupista. Viimeisimmästä liigamestaruudesta on aikaa jo 14 vuotta ja kolme kertaa joukkue on onnistunut nousemaan Italian mestariksi. Italian Cupin joukkue on voittanut yhdeksän kertaa.

Roma on monta kertaa jäänyt muiden italialaisten suurjoukkueiden varjoon ja se taitaa olla joukkueen kohtalo myös tällä kertaa vaikka se nyt 16 parhaan joukossa onkin. Joukkueen jatkaminen kahdeksan joukkoon olisi todella kova yllätys.

Kokoonpano

Viimeisin matsi Romalta päättyi 0-0 –tasapeliin BATE Borisovia vastaan. Tämä kuitenkin riitti Romalle jatkoonpääsyyn ja kohti uusia haasteita. Tässä ottelussa Roma pelasi tällä kokoonpanolla:


Iturbe – Dzeko – Falque
Pjanic – Rossi – Nainggolan
Digne – Rüdiger – Manolas – Florenzi
Szcesny

Mestarien Liigassa Romalta onnistuivat lohkovaiheessa Dzeko (2), Pjanic (2), De Rossi (2), Falque (1), Florenzi (1), Torosidis (1), Salah (1) ja Gervinho (1). Miralem Pjanic on joukkueen yksi tähdistä ja tulee sellainen olemaan myös jatkossa jos isommat joukkueet eivät vie miestä mennessään.

Unibet TV Tarjous

Lohkovaihe

Roma joukkueRoma pelasi ensimmäisessä ottelussa tasapelin Barcelonaa vastaan 1-1. Toisessa ottelussa Leverkusen kaatui hienosti lukemin 2-1 mutta shokkihoitoa oli luvassa BATEa vastaan kun Roma hävisi ottelun 3-2.

Varsinainen maalijuhla nähtiin Leverkusen – Roma ottelussa, jossa peli päättyi lopulta 4-4 lukemiin. Ilman maaleja ei jääty myös lohkon neljännessä ottelussa, jossa peli päättyi Roman voittoon 3-2. Barcelonassa Roma oli ottavana osapuolena lukemin 6-1, mutta viimeisen ottelun 0-0 tulos auttoi Roman lopulta lohkon kakkoseksi. Roma pääsi jatkoon ainoastaan kuudella pisteellä, Leverkusen päätyi samaan pistemäärään ja BATE Borisov oli lopulta lohkon viimeinen viidellä pisteellä.

Pudotuspelivastustaja ja kertoimia

Roman kakkossija lohkossa tiesi sitä, että lohkoykkönen tulee seuraavana vastaan. Vastus onkin kova, sillä vastaan asettuu Real Madrid. Paljon ei kertoimet Romalle jatkopaikkaa lupaile, sillä Unibet antaa Roman kertoimeksi 4.50 ja Realille 1.20. Roman puolustus on vuotanut tämän kauden Mestareiden liigassa niin rajusti että ottelupari voi ratketa jopa jo ensimmäisessä osassa.

Ennuste

Materiaali riitti juuri ja juuri tähän vaiheeseen, mutta nyt se noutaja taitaa tulla. Ja se noutaja tulee Real Madridin tarjoamana. Roma laulukuoroon.

Lyö vetoa Roman peleistä