Mestarien Liiga vedonlyönti

Kun Mestarien liigan 16 kovinta joukkuetta taistelevat jatkopaikasta jännitys tiivistyy myös vedonlyönti-rintamalla. Tuskin mikään muu kansainvälinen seurajoukkue turnaus kirittää vedonlyöntivaihtoa samalla tavoin kuin Mestarien liiga. Jokaisesta Mestarien liigan ottelusta löytyy iso läjä kohteita. Esim. Unibet ilta löytyvät seuraavat pelimuodot: paras maalintekijä, tulosveto, tasoitusveto, puoliaika tulos. Mobiilicasinot ovat toimineet aktiivisesti jo pidemmän aikaa ja nyt tämä ilmiö on siirtynyt myös vedonlyönnin puolelle. Valtaosa vedonlyönnistä tapahtuukin jo nyt kännykästä tai tabletista. Tähän tarkoitukseen Unibet mobiilisovellus on markkinoiden parhaasta päästä.

Mestarien liiga veikkauskohteena

Mestarien liiga on vakiinnuttanut asemansa todella suosittuna liigana niin jalkapallo- kuin vedonlyöntijännäreiden keskuudessa. Tälle on toki luonnolliset syyt, ottaahan tähän mahtiliigaan osaa karsintojen kautta koko eurooppalainen jalkapallokerma ja teoriassa minkä tahansa maan edustajalla on mahdollisuus nousta jopa itse varsinaiseen Mestarien liigaan, karsintojen kautta.

Mestarien liiga valloittaa futisfanien ja vedonlyöjien mielet lähes koko vuoden ajaksi. Kausi alkaa yleensä jo kesäkuun puolella ensimmäisen karsintakierroksen arvonnoilla. Ensimmäinen, toinen ja kolmas arvontakierros ja niiden kaksiosaiset ottelut pelataan sitten heinä- ja elokuun aikana. Ennen varsinaisia lohkopelejä pelataan vielä viimeiset kaksiosaiset pudotuspelit, joiden jälkeen selvillä ovat 32 joukkuetta jotka taistelevat kauden himoitusta Mestarien liigan tittelistä.

Tämän jälkeen joukkueet arvotaan kahdeksaan neljän joukkueen lohkoon. Lohkon joukkueille on luvassa kuusi ottelua, kaksi ottelua jokaista muuta lohkon joukkuetta vastaan. Lohkopelejä pelataan syyskuusta joulukuuhun tiettyinä tiistai ja keskiviikko päivinä ja nämä pelipäivät ovat sementoituneet monelle fanille mahtaviksi fanituspäiviksi ja vedonlyöntipäiviksi.

Pudotuspeleihin pääsee jokaisen lohkon kaksi parasta ja näistä arvotaan usein pudotuspeliparit vielä joulukuun puolella. Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen osaottelut pelataan helmikuussa ja maaliskuussa ja jatkoon päässeiden osalta suoritetaan jälleen arvonta. Jäljellä on tuolloin enää kahdeksan joukkuetta ja nämä pelaavat pudotuspelit sitten huhtikuussa. Neljän jatkoon päässeen joukkueen kanssa pelataan vielä huhti-toukokuun vaihteessa kaksiosaiset pudotuspelit ja näiden pelien voittajat pääsevät Mestarien Liigan finaaliin, joka puolestaan pelataan toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa. Vuoden 2016 finaali pelataan 28.5.2016.

Suosittu liiga

Mestarien liiga on liiga, johon kaikki joukkueet eivät pääse osallistumaan. Jos asiaa ajatellaan Mestarien liigan kantilta, kaikki kansalliset liiga toimivat käytännössä ja teoriassa tämän liigan karsintaturnauksina. Vain parhaat joukkueet otetaan mukaan liigaan, mutta siten että jokaisen joukkueen on mahdollisuus tämä liiga myös voittaa. Eurooppaa yhdistävä liiga onkin varmasti jokaisen kunnianhimoisen joukkueen korkein tavoite, mutta jo liigaan pääseminen vaatii joukkueelta äärimmäisiä ponnisteluita.

Joidenkin suurempien liigojen joukkueiden ei tarvitse aloittaa Mestarien liigan urakkaa alkukarsinnoista saakka, mutta esimerkiksi Suomen mestarin tie liigaan on pitkä ja kivinen. Tällä tavoin saadaan kuitenkin selville ne sen hetken parhaat joukkueet Euroopasta. Jokaisella maalla on kuitenkin kiintiö joukkueiden määrästä ja tämä lisää mielenkiintoa. Parhaassa tapauksessa samassa lohkossa voi pelata Valioliigan huippujoukkue, iso joukkue Saksan Bundesliigasta, tähdenlentona tuikkiva joukkue Israelista ja neljäs joukkue jostain päin Eurooppaa.

Isot määrät vedonlyöntikohteita

Mestarien liiga tarjoaa todella suuren määrän erilaisia vedonlyöntikohteita. Luonnollisesti ennen kautta ja kauden aikana veikataan koko liigan parasta maalintekijää, lohkovaiheesta jatkoon pääseviä joukkueita, pudotuspeleissä loistavia joukkueita ja tietenkin mestaria alusta alkaen. Suurimman osan Mestarien liigan vedonlyönnistä ottavat kuitenkin ottelukohtaiset vedot, joita riittää todella paljon.

Jalkapallo on vedonlyönnin kuningaslaji, joten on luonnollista että Euroopan parhaasta liigasta eri vedonlyöntitoimistojen listalle mahtuu suuret määrät vedonlyöntikohteita. Yhtä ottelua kohti voi ennen ottelua olla tarjolla jopa useita satoja kohteita ja näissä määrissä ei ole vielä edes live-vedonlyönnin kohteita. Pelaajalle on tarjolla mm. maalintekijävetoa, tulosvetoa, tasoitusvetoja ja paljon kaikkea muuta. Kannattaa tutustua oman vedonlyöntiyhtiön tarjontaan ja lyödä vetoa Mestarien liigan otteluista!

Mestarien liiga vedonlyönti