Andrés Guardado

Andrés Guardado

Meksikon lippu
PSV

Nimi: Andrés Guardado

Pelipaikka: Keskikenttäpelaaja

Syntymäaika: 28.09.1986

Kansallisuus: Meksiko

Joukkue: PSV

Pituus: 169cm

Paino: 67kg

dottedline

Andrés Guardado

Meksikolainen Andres Guardado kuuluu PSV Eindhovenin tähtipelaajiin. Kymmenessä vuodessa Guardado on noussut Meksikolaisesta Atlas-joukkueesta Espanjan ja Saksan kautta Hollannin ykkösjoukkueeseen. Deportivo La Coruna värväsi pelaajan vuonna 2007 joukkueeseensa 4,9 miljoonalla punnalla ja 2012 tuli siirto Valenciaan. Valenciasta Guardado lainattiin ensin Bayern Leverkuseniin ja sen jälkeen PSV Eindhoveniin. PSV:ssä vakuututtiin pelaajan taidoista ja tälle kaudelle järjestettiin pysyvä siirto. Pienen alamäen jälkeen meksikolaisen pelurin ura näyttää olevan taas noususuhdanteessa ja tämän hetkinen arvokin on n. 5,25 miljoonaa puntaa. 2009 arvioitiin arvon olevan 8,4 miljoonaa puntaa (transfermarkt).

Tämän kauden Mestarien Liigassa ei ole maaleja syntynyt, mutta syöttöjä on yksi kappale. Guardado toimii PSV:n keskikentällä avaten peliä eteenpäin erityisinä vahvuuksina pelaajalla pidetään juurikin syöttämistä ja läpisyöttöjen antamista. Pelaaja on myös vaarallinen suorissa vapaapotkuissa, tosin keskittämisissä on vielä hakemista ja harjoittelemista.

Palkintokaapista Guardadolta löytyy Hollannin mestaruus ja toista havitellaan tällä kaudella. Sopimus PSV Eindhovenin kanssa on voimassa 30.6.2018 saakka.

Pelipaidan numero: 18

Lyö vetoa Guardadon peleistä