Antoine Griezmann

Antoine Griezmann

Ranskan lippu
Atlético

Nimi: Antoine Griezmann

Pelipaikka: Hyökkääjä

Syntymäaika: 21.03.1991

Kansallisuus: Ranska

Joukkue: Atlético

Pituus: 176cm

Paino: 67kg

dottedline

Antoine Griezmann

Antoine Griezmannin ura on jyrkässä nousukiidossa. 24 –vuotias hyökkääjä on ihastuttanut Atletico Madridissa ja sitä ennen mies teki kovaa jälkeä saman maan Real Sociedadissa. 2014 kesällä Atleticoon siirtynyt Griezmann arvioitiin tuolloin 21 miljoonan punnan arvoiseksi pelaajaksi joukkueiden kesken, mutta sittemmin arvon arvioidaan kohonneen jopa 35 miljoonaan puntaan. (transfermarkt)

Griezmann voi pelata hyökkäyksessä keskustaa tai jompaakumpaa laitaa. Jopa hyökkäävän keskikenttämiehen tehtävät onnistuvat. Mies on tunnettu kuitenkin maalintekotaidoistaan ja myös kaukolaukaukset sujuvat tältä kärjeltä. Myös pääpelitaito ihastuttaa faneja ja hyökkääjä uskaltaa pitää palloa, joskus jopa liiankin kanssa.

Tämän kauden Mestarien Liigassa Griezmann on laittanut pallon verkkoon jo neljä kertaa ja kerran tilille on kirjattu yksi syöttökin. Hänen johdollaan Atletico voi tälläkin kaudella mennä varsin pitkälle Mestarien Liigassa. Palkintokaapissa on mm. 1 Euroopan mestaruus U19 Ranskan maajoukkueesta ja Espanjan Cupin mestaruus Atletico Madrid –joukkueen kanssa.

Pelipaidan numero: 7

Lyö vetoa Griezmanin peleistä