Artem Dzyuba

Artem Dzyuba

Venäjän lippu
Zenit

Nimi: Artem Dzyuba

Pelipaikka: Keskushyökkääjä

Syntymäaika: 22.08.1988

Kansallisuus: Venäjä

Joukkue: Zenit

Pituus: 194cm

Paino: 91kg

dottedline

Artem Dzyuba

Artem Dzyuba kuuluu ehdottomasti Pietarin Zenitin kantaviin voimiin. Tällä kaudella Mestarien Liigassa on syntynyt upeat kuusi maalia ja kaksi syöttöä kuudessa pelissä, joten eipä se paljon paremmin olisi voinut lohkopelien osalta mennä.

Tätä kautta aiemmin Dzyuba on pelannut lähinnä Moskovan Spartakissa ja lainajoukkueissa. Siihen tuli kuitenkin muutos kun mies siirtyi ilmaisella siirrolla Moskovasta Pietariin ja Mestareiden liigaan. Tulosta on tullut ja nähtäväksi jää siirtyykö mies vielä ulkomaille pelaamaan. Tämän hetkinen arvo on laskennallisesti n. 5 miljoonan punnan luokkaa, joten tästä edullisesti pääpelivoimaa jollekin joukkueelle.

Dzyuban vahvuuksiksi lasketaan nimenomana erinomainen pääpelipelaaminen ja viimeistely niin päällä kuin jalalla. Heikkouksia toki on myös, ehkä liiallinen pallon pitäminen ja virheiden tekeminen on pitänyt miehen ainakin toistaiseksi pois Eurokentiltä ja isoimmista liigoista. Tätä miestä kannattaa tarkkailla myös jatkopeleissä, sillä maalintekovoimaa riittää todella paljon. Dzyuba pelannee myös tulevat vuodet Pietarissa, sillä sopimus on voimassa aina 30.6.2020 saakka.

Pelipaidan numero: 22

Lyö vetoa Dzyuban peleistä