Danijel Miličević

Danijel Miličević

Sveitsin lippu
Gent

Nimi: Julian Draxler

Pelipaikka: Keskikenttä

Syntymäaika: 05.01.1986

Kansallisuus: Sveitsi

Joukkue: Gent

Pituus: 177cm

Paino: 61kg

dottedline

Danijel Miličević

Gentissä numerolla 77 pelaava Danjiel Milicevic pelaa mielellään hyökkäävänä keskikenttämiehenä tai jopa hyökkääjänä. Tämän kauden kuudessa UEFA Mestareiden Liigan pelissä mies on onnistunut mukavasti kolme kertaa maalinteossa ja kerran on tilastoihin saatu myös syöttöpiste.

Hyvistä otteista huolimatta Danijelille ei ole kertynyt otteluita Sveitsin maajoukkueessa kuin nuorten osalta, mutta vielähän ei ole liian myöhäistä tällekään. Milicevicin ura on ollut varsin nousujohteinen, mutta ehkä hieman myöhäisessä vaiheessa syttynyt. Danjiel pelasi pelasi vielä vuonna 2008 Sveitsin alemmilla sarjatasoilla, sieltä siirto Belgiaan ja AS Eupenin riveihin 2009. Eupenista 2011 Charleroihin ja 2014 alussa sitten KAA Gentiin.

Pari vuotta siis peluri on pelannut varsin korkealla tasolla ja nyt Mestarien Liigassa nähdyt otteet ovat nostaneet miehen joukkueensa yhdeksi tähdeksi. Pelaako mies vielä ensi kaudella Gentissä vai siirtyykö vielä astetta kovempaan seuraan, se jää nähtäväksi. Yhteensä tähän mennessä miehestä on maksettu 560 000 puntaa siirtomaksuja, yleisen mielipiteen mukaan tämänhetkinen markkina-arvo olisi n. 2,45 miljoonaa puntaa (transfermarkt). Nykyistä sopimusta on jäljellä vielä 1,5 vuotta, sopimuksen päättyminen on merkitty päivämäärälle 30.6.2017. Ehkä vielä kokeilemaan johonkin Europan huippuseuroista Gentiä mitenkään väheksymättä?

Pelipaidan numero on 77.

Lyö vetoa Miličevićin peleistä