Frank Lampard

Frank Lampard

Englannin lippu
New York City FC

Nimi: Frank Lampard

Pelipaikka: Keskikenttä

Syntymäaika: 20.06.1978

Kansallisuus: Englanti

Joukkue: New York City FC

Pituus: 183cm

Paino: 90kg

dottedline

Frank Lampard

West Hamin kasvatti Frank Lampard siirtyi Chelseaan vuonna 2001, siirtosumman ollessa 11 miljoonaa puntaa. Mies on kuulunut vuosia Englannin maajoukkueen runkopelaajiin ja keskikenttämies kuului peliurallaan myös Chelsean tärkeimpiin pelaajiin!

Frank Lampard on voittanut Chelsean paidassa kolme kertaa Englannin Valioliigan sekä FA-Cupin sekä kaksi kertaa liigacupin ja FA Community Shieldin. Lampard valittiin vuonna 2005 vuoden toiseksi parhaimmaksi jalkapalloilijaksi Ronaldinhon jälkeen. Mainittavan arvoista on myös se, että Frank on voittanut Englannin valioliigan maalipörssin kaksi kertaa peräkkäin kausina 2004–05 ja 2005–06, joka on harvinaista, koska Lampardin pelipaikka on keskikentän keskellä.

Lampard on hieno ja mahtava pelaaja, vaikka ura alkaakin pikkuhiljaa olemaan ehtoopuolella. Viime aikoina mies on kuitenkin ollut jälleen takavuosinen iskussa, ja toimii jalkapalloilun lähettiläänä USA:ssa New York Cityn joukkueessa. Lampard teki myös paluun Valioliigaan, mutta monen yllätykseksi joukkue olikin Manchester City.

Yhden kauden jälkeen Lampard palasi jälleen USA:han pelaamaan.

Lyö vetoa Lampardin peleistä