Julian Draxler

Julian Draxler

Saksan lippu
Wolfsburg

Nimi: Julian Draxler

Pelipaikka: Hyökkäävä keskikenttäpelaaja

Syntymäaika: 20.9.1993

Kansallisuus: Saksa

Joukkue: Wolfsburg

Pituus: 185cm

Paino: 74kg

dottedline

Julian Draxler

Nuoresta iästään huolimatta Julian Draxler on valloittanut jo jalkapallofanien sydämet niin Saksassa kuin muuallakin maailmalla. Erittäin taitava pallonkäsittelijä osaa todellakin syöttää ja ampua, joten tämä mies on vaarallinen aina pallon saadessaan. Viidessä tämän kauden Mestarien Liigan pelissä Julian on tehnyt yhden maalin ja antanut yhden syötön. Tästä pelaajasta tullaan kuulemaan vielä paljon hyvää eikä vähiten Saksan maajoukkueessa.

Erityisesti Draxler näyttää nauttivan pallon kanssa harhauttamisesta ja pitkistä syötöistä ja vastahyökkäyspelaajana Julian Draxler on ensiluokkainen. Draxler on monipuolinen pelaaja, pelipaikkana voi olla kaikki keskikentän osa-alueet hyökkäävästä keskikenttämiehestä puolustavaan keskikenttämieheen.

Uransa Draxler on aloittanut Schalken junioriakatemiassa vuonna 2001 ja debytoi vasta 17 –vuotiaana Bundesliigassa 2010, kautta aikojen nuorimpana Schalke –pelaajana. Draxler siirtyi elokuussa 2015 viisivuotisella sopimuksella Wolfsburgiin peräti 36 miljoonalla eurolla. Maaotteluja miehellä on tilillään Saksan nuorisomaajoukkueesta 11 kappaletta ja miesten maajoukkueessa hän on esiintynyt 15 kertaa. Julian Draxlerista on ehditty maksamaan uran tähän mennessä jo 25,2 miljoonaa puntaa siirtomaksuja ja tämänhetkinen markkina-arvo olisi n. 15,4 miljoonaa puntaa (transfermarkt). Nykyinen sopimus Wolfsburgin kanssa on 30.6.2020 saakka.

Pelipaidan numero on 10.

Lyö vetoa Draxlerin peleistä