Miralem Pjanić

Miralem Pjanić

Bosnia ja Hertsegovinan lippu
Roma

Nimi: Miralem Pjanić

Pelipaikka: Keskikenttä

Syntymäaika: 02.04.1990

Kansallisuus: Bosnia ja Hertsegovina, Luxemburg

Joukkue: Roma

Pituus: 180cm

Paino: 68kg

dottedline

Miralem Pjanić

Luxemburgin ja Bosnia-Hertzegovinan kansalaisuudet omaava Miralem Pjanic kuuluu AS Roman ehdottomiin luottopelaajiin. Tällä kaudella Mestarien Liigassa pelaaja on kerännyt peleissä mainiot arvosanat ja viidessä pelissä on keskikentältä syntynyt tehot 2+1.

Aikuisiän ura alkoi oikeastaan ranskalaisessa FC Metz joukkueessa, josta Pjanic siirtyi 2008 Olymique Lyoniin reilulla viidellä miljoonalla punnalla. Vuoden 2011 elokuussa Pjanic siirtyi Lyonista AS Romaan 7,7 miljoonalla punnalla, ja Romassa hän on pelannut siitä lähtien. Yhteensä siirtokorvauksia tästä pelaajasta on maksettu 12,95 miljoonaa puntaa, mutta tämän hetkinen markkina-arvo on jo yli 20 miljoonaa puntaa (transfermarkt).

Erityisen vahvoina ominaisuuksina Pjanicilla pidetään syöttämistä ja suoria vapaapotkuja. Näillä avuilla pärjää varsin pitkälle hyökkäysvoittoisessa roolissa. Ehkä pienenä miinuksena pääpelaaminen ja taklausvoima, joissa riittää vielä kehitettävää. Keskikentän keskellä viihtyvä Pjanic kuuluu Roman avainpelaajiin ja tämän kauden Mestarien Liigan tähtipelaajiin. Sopimus Pjanicilla on Roman kanssa aina 30.6.2018 saakka.

Pelipaidan numero: 15

Lyö vetoa Pjanićin peleistä