Nicolás Gaitán

Nicolás Gaitán

Argentiinan lippu
Benfica

Nimi: Nicolás Gaitán

Pelipaikka: Hyökkäävä keskikenttämies

Syntymäaika: 23.02.1988

Kansallisuus: Argentiina

Joukkue: Benfica

Pituus: 173cm

Paino: 68kg

dottedline

Nicolás Gaitán

Nicolas Gaitan on jo yli viiden vuoden ajan ollut Benfican rosterissa ja vauhti tuntuu koko ajan kiihtyvän. Boca Juniorsin kakkosjoukkueesta ykkösjoukkueeseen vuonna 2008 noussut Gaitan siirtyi pelaamaan Eurooppaan vuonna 2010, jolloin miehestä maksettiin 5,88 miljoonan punnan korvaus. Siitä on ollut matka vain ylöspäin, sillä tällä hetkellä pelaajan arvoksi arvioidaan 21 miljoonaa puntaa. Pelaajalle olisi varmasti useampikin ottaja, mutta Benfica on ainakin toistaiseksi pitänyt tähtipelaajastaan kiinni. Pelivuosia on jäljellä vielä useita.

Gaitan pelaa lähinnä hyökkäävänä keskikenttämiehenä, keskellä tai vasemmassa laidassa. Tämän kauden Mestarien Liigassa Nicolas on onnistunut viidessä ottelussa tekemään kolme maalia ja yhden maaliin johtaneen syötön, joten tehokasta on ollut pelaajan esitys. Palkintokaapista löytyy kaksi Portugalin mestaruutta ja neljä liigacupin voittoa aikaisemmilta vuosilta.

Huhut ovat vieneet pelaajaa milloin mihinkin, hyvät otteet Mestarien Liigassa ovat antaneet lisää vauhtia näille puheille. Sopimus Benfican kanssa on kuitenkin voimassa 30.6.2019 saakka.

Pelipaidan numero: 10

Lyö vetoa Gaitánin peleistä