Sergio Agüero

Sergio Agüero

Argentiinan lippu
Manchester City

Nimi: Sergio Agüero

Pelipaikka: Hyökkääjä

Syntymäaika: 02.06.1988

Kansallisuus: Argentiina

Joukkue: Manchester City

Pituus: 172cm

Paino: 74kg

dottedline

Sergio Agüero

Sergio Agüero ei ole pahemmin uran aikana seuraa vaihtanut, mutta eipä paljon ole tarvinnutkaan. Peli rullaa todella hyvin, ainoana miinuksena ovat ikävät loukkaantumiset joita Sergiolle on uran aikana tapahtunut. 2003 Sergio siityi CAI U20 joukkueesta Independienteen ja 2006 oli aika siirtyä Eurooppaan pelaamaan. Miehen vanhalle mantereelle nappasi Atletico Madrid. Siirtosumma tuolloin oli reilut 15 miljoonaa puntaa.

Viisi vuotta tuosta, 2011 Manchester City nappasi Agüeron Englantiin ja siirtosumma oli jo tuplaantunut reiluun 30 miljoonaan puntaan. Tällä hetkellä arvio on reilut 40 miljoonaa puntaa joten voi hyvinkin olla mahdollista että siirtosumma kohoaa ainakin 45 miljoonaan puntaan jos Agüero vaihtaa jossain vaiheessa maisemaa.

Loukkaantumisten takia Agüero ei ole pelannut kuin kolmessa ottelussa tällä kaudella Mestarien Liigaa, mutta on siellä tilillä yksi maali. Toivotaan että Kun Agüero on kunnossa jatkopeleissä ja päästään taas näkemään maagisia otteita Cityn hyökkäyksessä. Erityisen vahva pelaaja Agüero on harhautuksissa ja viimeistelyssä, samoin syötöt ja kaukolaukaukset ovat tämän pelaajan bravuurilistalla. Erityisen vahva pelaaja ei ole pääpelissä ja keskityksissä, mutta nämä kehityksen kohteet pelaaja korvaa muilla vahvuuksilla. Pahimmillaan vaarallinen hyökkääjä joka tekee kentällä mitä tahtoo. Monet muistavat varmasti City – Newcastle –ottelun jossa Agüero laittoi pallon viisi kertaa Newcastlen verkkoon.

Pelipaidan numero: 10

Lyö vetoa Agüeron peleistä