Mestarien liigan sarjataulukot 2016-2017

Tarkastele miten omat suosikkisi pärjäävät kauden 2016-2017 Mestarien Liigan lohkovaiheessa. Lohkojen tilanteet päivitetty kolmen ottelukierroksen jälkeen.

Lohko A

Lohko A koostui seuraavista joukkueista:

Arsenal, Paris Saint-Germain, FC Basel 1893, PFC Ludogorets Razgrad

Jo alusta alkaen oli melko selvää että Arsenal ja Paris Saint-Germain tulisivat olemaan tämän lohkon suosikit. Kun ollaan puolivälissä lohkopelejä, näillä joukkueilla on jo kuuden pisteen etumatka Baseliin ja Razgadiin. Loput otteluista meneekin siihen että selvitetään lohkovoittaja. Tällä hetkellä se on maalieron turvin Arsenal.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Arsenal ja Paris Saint-Germain

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko A Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko B

Lohko B koostui seuraavista joukkueista:

SSC Napoli, Besiktas JK, FC Dynamo Kyiv, SL Benfica

Tiukka lohko, josta etukäteen oli pieni olettamus Napolin vahvuudesta. Besiktas ja Benfica ovat ihan Napolin kannoilla, joten kolmella viimeisellä kierroksella tulee olemaan iso taisto tämän lohkon kahdesta jatkopaikasta Mestarien Liigassa. Ennuste on se, että toinen jatkajista tulee olemaan Napoli ja toinen joukkue ratkennee pitkälti ottelun Besiktas – Benfica tuloksen perusteella, matsi pelataan siis Turkissa.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Napoli ja Besiktas

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko B Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko C

Lohko C koostui seuraavista joukkueista:

FC Barcelona, Manchester City, Celtic, VfL Borussia Mönchengladbach

FC Barcelona lähti suosikkina tähän lohkoon ja kolmen pelin perusteella se on lunastanut lupauksensa. Manchester Citystä povattiin isoa haastajaa, mutta City joutuukin taistelemaan omasta jatkopaikasta muiden joukkueiden kanssa. Barca jatkaa tappioitta kolmen kierroksen jälkeen tehtyään huimat 13 maalia, lähinnä City ja Borussia Mönchengladbach taistelevat siitä toisesta paikasta. Taitaa kääntyä Citylle tuo taisto.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Barcelona ja Manchester City

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko C Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko D

Lohko D koostui seuraavista joukkueista:

Atletico Madrid, Bayern München, FC Rostov, PSV Eindhoven

Karu lohko Rostoville ja PSV:lle heti arvonnoista alkaen. Puolivälin krouvi näyttää että ennustukset olivat oikeassa, Atletico Madrid ja Bayern München ovat molemmat jyräämässä Mestarien Liigan pudotuspeleihin. Lohkovoiton ratkaisee vielä näiden kahden keskinäinen ottelu joka pelataan viimeisenä lohkopäivänä eli 6.12. Jatkajista ei liene epäselvyyttä.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Atletico Madrid ja Bayern München

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko D Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko E

Lohko E koostui seuraavista joukkueista:

AS Monaco, Tottenham Hotspur, Bayer 04 Leverkusen, CSKA Moskova

Kolmen ottelun jälkeen sarjataulukko on mielenkiintoinen, sillä Monacolla on 5 pistettä, Tottenhamilla 4, Bayern Leverkusenilla 3 ja CSKA Moskovalla 2. Kaikki on siis auki kahden jatkopaikan osalta. Monaco ei ole vielä hävinnyt peliäkään ja Leverkusen on pelannut kaikki ottelunsa tasan. Todennäköisesti jatkopaikat ratkeavat vasta aivan viimeisellä pelikierroksella 7.12.2016. Mitään joukkuetta ei voi laskea pois laskuista, mutta Monacon ja Tottenhamin kertoimet tästä jatkoon ovat pienimmät.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Monaco ja Tottenham

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko E Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko F

Borussia Dortmund, Real Madrid, Sporting Lissabon, Legia Warszawa

F-lohkossa Borussia Dortmund ja Real Madrid näyttävät purjehtivan jatkoon. Molemmilla on puolivälin krouvissa 7 pistettä kun Sportingilla on pahimpana uhkaajana 3 pinnaa. Legia Warszawa on odotetusti tämän lohkon pisteautomaatti, kolmessa ottelussa vain yksi tehty maali ja 13 päästettyä. Todennäköisesti lohkon toinen puolisko menee samaa tahtia.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Borussia Dortmund ja Real Madrid

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko F Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko G

Lohko G koostui seuraavista joukkueista:

Leicester, FC Kööpenhamina, FC Porto, Club Brugge

Leicester Cityn peli Valioliigassa tökkii, mutta puolivälissä lohkopelejä se jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Leicester on jo lähes varma jatkaja, toisesta paikasta taistelevat Kööpenhamina ja Porto. Brugge ei ole ottanut vielä pistettäkään ja tuskin tulee lohko-otteluiden jälkimmäisellä puolella sitä tekemään. Paljon saa tapahtua mikäli Leicester vielä putoaa jatkosta. Kakkospaikan taistelu tulee olemaan todella kova.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Leicester ja Kööpenhamina

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko G Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lohko H

Lohko H koostui seuraavista joukkueista:

Juventus, Sevilla, Olympique Lyon, Dinamo Zagreb

Lohko kärjessä ovat oletetusti Juventus ja Sevilla. Mikäli ihmeitä ei tapahdu, nämä kaksi myös jatkavat tästä lohkosta pudotuspeleihin. Kaikki on tällä hetkellä omissa käsissä ja Olympique Lyonnaisista ja Dinamo Zagrebista tuskin on enää vastusta. Neljän pisteen ero kolmanteen on toki hukattavissa, mutta Juventuksen ja Sevillan rutiinitasolla se ei taida hirveän todennäköistä olla. Lyon ja Zagreb todennäköisesti laulukuoroon tästä.

Ennuste jatkoonmenijöistä: Juventus ja Sevilla

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Lohko H Sarjataulukko ja pelatut ottelut

dottedline

Lisää vedonlyöntiyhtiöistä voit lukea www.Pelurit-fi.com sivustolta