Mestarien Liiga televisioinnit

Mestarien Liiga televisioinnit

Unibet TvMestarien Liiga on Euroopan ja ehkä koko maailman seuratuin jalkapalloliiga. Sarja kerää ensin karsintojen kautta 32 joukkuetta kahdeksaan lohkoon ja lohkopelien jälkeen on selvillä kauden 2016 / 2017 Mestarien Liigan 16 parasta joukkuetta. Mitä pidemmälle kevättä mennään, sitä vähemmän joukkueita pelaa liigassa ja lopullinen ratkaisu tullaan saamaan vuoden 2017 kesäkuun alussa, jolloin pelataan Mestarien Liigan finaali. Finaali tullaan pelaamaan Walesissa, Cardiffin National Stadiumilla lauantaina 3.6.2017.

Yksi osatekijä, joka tekee Mestarien Liigasta niin suositun, on sen laaja televisiointi. Suomessa Liigan televisiointioikeudet ovat kokeneet murroksen kun MTV luopui 2014 / 2015 kauden jälkeen liigan oikeuksista. Tuolla kaudella oikeudet olivat MTV:llä ja YLE:llä. Kaudesta 2015 / 2016 alkaen televisiointioikeudet ovat olleet Viasatilla, mutta myös YLE on päässyt näyttämään pelikierroksilta yhden ottelun. Viasatin maksullinen palvelu on kuitenkin futisfanin unelma, sillä tarjolla ovat kaikki Mestarien liigan ottelut. Live stream otteluista on korkealaatuinen ja kaiken kruunaa Mestarien Liigan studiot jossa asiantuntijat Pasi Rautiaisen johdolla ruotivat illan pelejä ja tapahtumia.

Ja Championsleaguen pelit pelataan erinomaisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin alkaen kello 21:45, näinollen myös viikonloppuisin voidaan pelata kansallisia sarjoja kuten Valioliigaa, Serie A:ta, La Ligaa ja Bundesligaa.

Unibet TV Tarjous

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisia lähetyksiä

Useat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kattavan valikoiman eri lajien livevedonlyöntiä. Usein näiden livevedonlyöntipalveluiden kanssa tarjolla on myös livelähetyksiä eri otteluista. Myös Mestarien Liigan livestreamit ovat tarjolla monen vedonlyöntiyhtiön kautta ja mm. Unibet ja NordicBet ovat tunnettuja laadukkaiden streamien tarjoamisesta. Jotkut lajit ovat Suomessa esityskiellossa tv-oikeuksien takia, mutta tämän päivän tekniikalla ei ole temppu eikä mikään kertoa nettisivulle että sijaintipaikka on jokin muu kuin Suomi. Bet365 live vedonlyönti tarjoaa myös varteenotettavan palvelun, mutta Unibetin tai Nordicbetin lähetyksissä suositaan suomalaisittain tärkeitä urheilulajeja ja turnauksia.

Tämän päivän tekniikka mahdollistaa myös Mestarien Liigan televisiointien katsomisen omalla kännykällä tai tablet-laitteella, joten otteluiden seuraaminen on mahdollista käytännössä missä vaan missä on joko langaton internet tai nopea 4G tai 3G yhteys. Mestarien liiga live stream –lähetyksiä löytyy myös varmasti netin syövereistä, joten mitä tahansa ottelua pääsee todennäköisesti seuraamaan livenä.

Mestarien Liigan tulokset ja tulevat ottelut

Mestarien Liigan tulosseuranta käy joka pelipäivä varsin vilkkaana ja Mestarien Liigan tulokset kiinnostavat monia. Joka kierroksella pelataan paljon mielenkiintoisia otteluita ja esimerkiksi Barcelonan ja Manchester Cityn sekä Atletico Madridin ja Bayern Münchenin kohtaamiset tässä vaiheessa kautta ovat suurta herkkua futisfaneille. Ei tule myöskään unohtaa Paris SG:n ja Arsenalin kohtaamisia tai Dortmundin ja Real Madridin välisiä pelejä.

Kauden 2016/ 2017 Mestarien Liiga on parhaillaan lohkovaiheessa, joten pelejä riittää todella paljon. Mestarien Liigan TV -pelit ja päivämäärät lohkovaiheessa ovat seuraavat:

Lohkojen pelipäivä 1
Lohkojen pelipäivä 2
Lohkojen pelipäivä 3
Lohkojen pelipäivä 4
Lohkojen pelipäivä 5
Lohkojen pelipäivä 6
tiistai 13.9.
tiistai 27.9.
tiistai 18.10.
tiistai 1.11.
tiistai 22.11.
tiistai 6.12.
ja keskiviikko 14.9.2016
ja keskiviikko 28.9.2016
ja keskiviikko 19.10.2016
ja keskiviikko 2.11.2016
ja keskiviikko 23.11.2016
ja keskiviikko 7.12.2016


Veikkaa voittajaa Unibetillä

Neljännesvälieräparit arvotaan 12.12.2016 ja ottelut pelataan helmikuussa ja maaliskuussa 2017

Puolivälieräparit arvotaan 17.3.2017 ja ottelut pelataan huhtikuussa.

Välieräpeliparit arvotaan 21.4.2017 ja ottelut pelataan toukokuussa.

Mestarien liigan finaali pelataan 3.6.2017