Arsenal – FC Barcelona, 23.2.2016 klo 21:45

VS.

Arsenal – FC Barcelona,, Unibet Unibet 5.00 – 4.00 – 1.68

sydariJos ja kun tuijotetaan ottelun vedonlyöntikertoimia, on peli vierasjoukkueen heiniä. Arsenal on pelannut kuitenkin tällä kaudella erinomaisesti niin kotimaisessa Valioliigassa kuin Mestarien Liigassa, joten mitään ei voida pitää itsestään selvänä. Arsenalin kotikerroin ja tasapelikerroin Unibetillä ovat melkoisen isot, ovatko jopa liian isot. Barca tästä parista on se suosikki, mutta kotiottelu Arsenalille on se, jossa sille on mahdollisuudet loistaa, jopa ottaa tärkeä kotivoittoa.

Laitetaan nyt kuitenkin Arsu-faneille jäitä hattuun, eli vaikka Arsenal jollain ilveellä voittaisi kotiottelun vaikka 2-1, niin kyyti Espanjassa tulee olemaan kylmää. Barcelonan vähimmäistavoite on taatusti yksi vierasmaali, enemmänkin voi toki tulla. Näiden joukkueiden kuusi viimeistä ottelua ovat olleet varsin maalirikkaita taistoja, yhteensä kuudessa pelissä on tehty 22 maalia, sehän on melkein neljä per peli.

Joukkueet ovat viime kerran kohdanneet vuoden 2011 Mestarien Liigan pudotuspeleissä ja tuolloin ottelut menivät 2-1 Arsenalilla ja 2-1 Barcelonalle, jatkopaikan ratkaisi vasta varsinaisen peliajan jälkeiset tapahtumat.

Unibetillä on tarjota otteluun paljon mielenkiintoista pelattavaa ja betsit sen puolesta että vieraat onnistuvat maalinteossa kannattaa laittaa kiinni. Kerroin vierasjoukkueen maalille ensimmäisellä puoliajalla on 1.63, siitä kiva kerroin omaan vetoon. Suarez, Messi, Neymar… Ei se Arsenalin puolustus niin kova ole että nämä herrat jäisivät maaleitta. Viime viikolla tarjoiltiin yleisölle upeita pelejä ja jos kävisi vaikkapa niin että molemmat joukkueet tekisivät molemmilla puoliajoilla maalit, siitä saisi kertoimen 10.50 Unibetillä. Oma sanansa on varmasti sanottavana Arsenalin keskikenttämiehillä Mesut Özil ja Alexis Sanchez.

Veikkaa voittajaa Unibetillä