Atletico Madrid – PSV Eindhoven 15.3. klo 21:45

VS.

Atletico Madrid – PSV Eindhoven 15.3. klo 21:45, Unibet 1.32 – 5.00 – 12.00

Joukkueet pelasivat helmikuun puolella ensimmäisessä osaottelussa 0-0 tasapelin. Maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla, mutta maalintekovaikeuksista ainakin Mestarien Liigassa kärsivä Atletico ei onnistunut tekemään maalia vaikka pääsi ottelun lopun pelaamaan ylivoimalla. Voidaanko siis luottaa siihen että Atleticolla on maalinteko-ongelmia myös kotiyleisön edessä?

No ihan ei ehkä voida, sillä kipsiä on päästy tuon ottelun jälkeen naputtelemaan oikein urakalla. Ensin kaatui Real Madrid vieraissa 0-1 ja sen jälkeen kolmessa sarjaottelussa jengi on painanut kolme byyriä per vastustaja (Real Sociedad, Valencia ja Deportivo La Coruna).

PSV:n kerroin on suorastaan älytön (Unibet 12.00), mutta jos vierasjoukkue jostain onnistuisi tuikkaamaan vaikkapa 0-1 johtomaalin, tietäisi se sitä että Atleticon pitäisi voittaa ottelu ja tehdä vähintään pari maalia. Voisi olettaa että ottelusta tulee tasaisempi mitä kertoimet nyt osoittavat, mutta on se kuitenkin niin että Atletico tulee pelaamaan Diego Simeonen luotsaamana nyt hyökkäävämpää peliä. Phillip Cocun PSV tulee luottamaan vastahyökkäyspeliin, mutta tässä kohtaa se nyt ei taida vaan valitettavasti riittää.

Mitä tekee PSV:n Andres Guardado? Onko Antoine Griezmann herännyt päiväuniltaan? Tästä otteluparista kaikesta huolimatta Atletico jatkoon, PSV:n jatkopaikka olisi kevään yksi isoista yllätyksistä. Onko peli puoliajalla jo 1-0 vai 2-0? Sille Unibetiltä kertoimet 1-0 (3.20) ja 2-0 (6.50).

Veikkaa voittajaa Unibetillä