Barcelonasta seurajoukkueiden maalimanmestari

fcbarcelonaMestarien Liigan viime kauden voittaja ja tällä kaudella 16 sakkiin vähintään päässyt Barcelona hakee toista Mestarien Liigan voittoa peräkkäin. Ennen neljännesvälieräpelejä Barcelona ehti seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnaukseen, jossa se eteni varsin vaivattomasti finaaliin eteläamerikkalaista River Platea vastaan.

Ottelu River Platea vastaan oli varsin yksipuolinen ja ottelun tulos, 3-0 Barcalle kuvailee melko hyvin ottelun tapahtumia. Ensimmäisen maalin teki Barcelonan ykköspelaaja Lionel Messi 36. minuutilla Neymarin syötöstä.. Toisen jakson aluksi Luis Suarez teki lukemiksi 0-2 (49.) Busquetsin passista ja lopullisesti peli oli ohi 68. minuutilla kun Suarez pääsi iskemään lukemiksi 0-3 tällä kertaa Neymarin syötöstä.

Barcelonan kokoonpano ottelussa oli:

Bravo – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar.
Vaihdosta peliin pääsivät Mathieu (Neymar, 68.), Roberto (Rakitic, 67.) ja Vermaelen (Macherano, 81.)

Jo kolmas seurajoukkuemestaruus Barcalle

Barcelona on siis tällä hetkellä virallisesti maailman paras seurajoukkue ja tämä mestaruus oli Barcelonalle jo kolmas sen historiassa. Mestaruus oli lisäys melkoisen upeaan sarjaan, sillä kuluvan vuoden aikana Barcelona on voittanut peräti viisi eri pokaalia. Mestarien Liigan lisäksi se on voittanut Uefa Supercupin, Copa Del Reyn, La Ligan ja nyt siis seurajoukkueiden MM-turnauksen. Lionel Messille ja Andres Iniestalle tämä pokaali oli jo peräti 26. Barcelonan paidassa. Siinä hieman perspektiiviä siihen mitä nämä kaksi ovat tämän joukkueen kanssa voittaneet. Tällä voitolla kaksikko ohitti myös entisen pelaajan Xavin, jolle kertyi joukkueen kanssa 25 pokaalia.

Barcelonan ottelut Mestarien liigassa jatkuvat kahdella ottelulla Arsenalia vastaan. Ensimmäinen peli pelataan tiistaina 23.2.2016 Lontoossa ja ratkaiseva ottelu 16.3.2016 Barcelonassa.

Veikkaa Barcelona – Arsenal ottelun jatkoonmenijästä Unibetillä

Veikkaa Unibetillä