Bayern München – Juventus 16.3. klo 21:45

VS.

Bayern München – Juventus 16.3. klo 21:45, Unibet 1.44 – 4.50 – 8.05

Jonain toisena vuonna tämä voisi olla Mestarien Liigan finaali, mutta tällä kertaa taistellaan paikasta kahdeksan sakkiin. Kutkuttavasti peliin lähdetään lukemista 2-2, mutta etuhan on nyt aika vahvasti kotijoukkue Bayernillä.

Kaksi vierasmaalia näissä peleissä on kova juttu, siihen päälle vielä Münchenin fanaattinen kotiyleisö, joka ei viime aikoina ihan kauhean montaa kotitappiota ole joutunut todistamaan. Edellinen ottelu tosiaan päättyi Juventuksen kotikentällä lukemiin 2-2 ja tuota ottelua Bayern johti jo 2-0 Thomas Müllerin ja Arjen Robbenin maaleilla. Paolo Dybala ja Stefano Sturaro kuittasivat toisella puoliajalla homman tasoihin ja pelin jännäksi.

Ottelun kertoimet ovat vahvasti kallellaan Bayernille ja olisihan se pienoinen ihme jos punaiset tästä putoaisivat pelistä pois. Kaikki on kuitenkin mahdollista ja mikäli kentällä nähdään sama joukkue joka pelasi viimeiset kolmekymmentä minuuttia edellisessä ottelussa samalla intensiteetillä, voi Bayern –jättiläinen olla helisemässä. Bayernin miehistö on paperilla astetta tai kahta kovempi, joten lopullinen ratkaisu tälle ottelulle löytyy todennäköisesti sieltä.

Liputetaan tähän matsiin siis voittajaksi Bayern München mutta kovan työn sekin saa tehdä jatkopaikan suhteen. Maaleja varmasti tulee ja tähän voisi heittää betsiksi Bayernin voiton ja yli 2.5 maalia (Unibet 2.05).

Veikkaa voittajaa Unibetillä