Benfica – Zenit St Peterburg – 16.2.2016 klo 21:45

Mestarien Liigan pudotuspelit potkaistaan käyntiin tiistaina 16.2. kahdella huippuottelulla. Benfica saa vieraita Pietarista ja Chelsea matkaa Pariisiin. Luonnollisesti vedonlyöjät saavat hieroa käsiä yhteen, sillä näistä otteluista löytyy mainioita vedonlyöntimahdollisuuksia niin perinteisessä vedonlyönnissä kuin livevedonlyönnissä. Kotijoukkueet ovat avauspäivän suosikkeja, mutta mitä tahansa voi tapahtua.

VS.

Benfica – Zenit St Peterburg, Unibet 2.12 – 3.40 – 3.60

Pietarin Zenit tekee taatusti mieluisan vierailun Portugaliin Benfican lämpimälle kotistadionille. Kyyti voi kuitenkin olla kylmää, sillä vieraiden kerroin povaa tästä ottelusta vahvasti kotivoittoa. Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat viime vuoden Mestarien Liigassa lohkovaiheessa ja tuolloin Zenit vei puhtaasti molemmat ottelut. Ensin Benfica hävisi kotonaan 0-2 ja vieraissa 1-0. Vuonna 2012 joukkueet kohtasivat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, tuolloin oteltiin ensin Pietarissa lukemiin 3-2 ja sitten Benfican kotikentällä Benfica nappasi 2-0 voiton. Varsin tuttu pari siis viime vuosilta…

Ylivoimaisesti Portugalin liigaa johtava Benfica on hionut viime peleissä maalintekotaitojaan, mutta vastustajat ovat kieltämättä olleet astetta tai kahta Zenitiä heikompia. Zenit tulee tekemään kaikkensa jotta se saisi ainakin yhden vierasmaalin aikaiseksi. Zenitin Artem Dzyubalta odotetaan paljon, mutta koko vierasjoukkueen tulee olla iskussa jotta kotiotteluun saadaan hyvät lähtökohdat. Nicolás Gaitánin johtamalta puolustukselta odotetaan paljon kotijoukkueen fanien keskuudessa, mutta on myös epätodennäköistä että Benfica kotona nollille jäisi.

Todennäköisesti ensimmäinen puoliaika kaivetaan poteroita ja katsellaan hieman vastustajan taktiikkaa. Vedonlyöjälle Unibet tarjoaa mielenkiintoiset kertoimet ensimmäisen puoliajan tulokseksi kertoimilla 2.80 – 2.00 – 4.20, eli tasapeli tuossa vaiheessa on todennäköisin. Paljon voi päätellä ottelun odotuksista katsomalla pienimpiä vedonlyöntikertoimia tulosvetoon. 1-0 / 6.75, 1-1 / 7.00 ja 0-0 / 8.00 henkivät tasaisesta ottelusta, jossa kotijoukkue on suosikki.

Tämä ottelupari, ihan kuten muutkin pelit, ratkaistaan sitten toisessa osaottelussa. Etukäteen ajatellen jatkoonmenijän pitäisi olla kertoimien (Unibet 1.80 – 2.02) perusteella Zenit, mutta Benficalla on tähän oma sanansa sanottavana.

Veikkaa voittajaa Unibetillä