Chelsea – Paris SG 9.3. klo 21:45

VS.

Chelsea – Paris SG, Unibet 2.65 – 3.40 – 2.65

Kierroksen tasaisin vääntö tullaan todennäköisesti käymään Lontoossa, jossa Chelsea kohtaa naapurimaan ylpeyden Paris Saint Germainin. Pariisissa pelatussa ottelussa päädyttiin lukemiin 2-1, joten Chelsea menisi jatkoon 1-0 tuloksella. Pariisissa maalin paukuttivat Zlatan Ibrahimovic, Jon Obi Mikel ja Edison Cavani. Tässä potentiaalisia maalintekijöitä myös tähän otteluun.

Ei olisi mikään ihme jos matsi päättyisi taas lukemiin 2-1. Näin on käynyt ennenkin että molemmat ottelut näiden joukkueiden välillä ovat päättyneet ihan samoihin lukemiin ja varsinaista ratkaisua on haettu sitten jatkoajalta ja jopa rankkareilta. Katkeraa kalkkia on jommallekummalle luvassa, sillä vain toinen menee jatkoon.

Molemmilla on nimivahvat joukkueet ja maalintekijävetoon riittää hyviä ehdokkaita. Chelseasta ovat aikaisemmin tällä kaudella onnistuneet mm. William, Oscar, Diego Costa, Gary Cahill ja Cesc Fabregas. Vieraiden puolesta betsit voidaan pistää mm. Zlatan Ibrahimovicille, Angel Di Marialle, Edinson Cavanille, Lucas Mouralle ja Serge Aurierille.

Betsattavaa riittää tästäkin ottelusta todella paljon ja mikäli historia toistaisi itseään, Lontoon illassa nähtäisiin peli joka päättyy lukemiin 2-1. Tälle Unibet lupaa kertoimen 10.50, joten eiköhän se kannata hakea ainakin yhdeksi vaihtoehdoksi.

Veikkaa voittajaa Unibetillä