Cristiano Ronaldo – tykätty ja vihattu

Madeiran piskuisella saarella syntynyt Cristiano Ronaldo herättää varmasti tunteita laidasta laitaan. Helmikuun 5. päivä 2015 31-vuotta täyttävä, yksi maailman kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, on kieltämättä jo uransa ehtoopuolella, mutta tästä miehestä kuullaan varmasti myös hänen uransa jälkeenkin. Ainakin toistaiseksi Real Madridissa maaleja mättävä Ronaldo on joukkueen paras pelaaja ja huhujen mukaan hän oli yksi niistä jotka vaativat Rafa Beniteziä eroamaan. No näin lopulta kävi.

Monet muistavat viime vuoden lopusta uutiset joissa Ronaldon elokuvarooli Martin Scorsesen The Manipulator meni myttyyn. Luvattu rooli ei toteutunut, mutta kipurahaa tuli 20 miljoonaa. No rahasta ei Ronaldolla ole loppuelämänsä aikana pulaa, jos ei mies nyt ihan kaivoon ala eurojaan kippaamaan.

Elokuvarooleja tulee taatusti tälle ulkonäöstään huolehtivalle miehelle lisää. Marraskuun 9. päivä 2015 julkaistiin Ronaldon oma elokuva ja mikäli fanitat edes rahtusen tätä portugalilaista, on leffa ihan pakko väijyä. Leffa näytti olevan myös Youtubessa tarjolla joten tuskin siitä mitään kassamagneettia tulee.

Elokuvien lisäksi Ronaldolla on tietenkin uran jälkeisiä suunnitelmia, mutta mitä ne ovat, sitä tuskin mies itsekään tietää tarkkaan. Tuntuukin hieman siltä että Ronaldo haluaa pitää fanejaan hieman jännityksessä, niin uransa jatkon suhteen kuin uran jälkeisten suunnitelmien paljastamisessa. Cristiano Ronaldoa on huhuiltu tulevaksi takaisin Valioliigaan ja Manchester Unitediin, mutta samalla miehen polvivamma on lähteiden mukaan jo niin paha että yksikin väärä taklaus voi päättää miehen uran.

No, niin taitaa olla jokaisen futarin kohdella, mutta kovaotteinen Valioliiga ei taida olla enää se Ronaldon pelityylille sopivin. Ennemminkin voisi kuvitella miehen pelaavan USA:ssa MLS-liigaa ja sitä kautta vaikka yrittää saada sitä elokuvaroolia jossain isommassa elokuvassa.
Yksi Cristiano Ronaldon intohimoja on laulaminen. Tämä tarkoittaa sitä että tuo tulee olemaan varmasti yksi asia mitä mies tulee jatkossa tekemään. Ronaldohan veisasi taannoin jopa Mestarien Liigan liigan tunnusmusiikkia odottaessaan pelin alkua kentällä. No, on mies toki sen jo kuullut aika monta kertaa joten eiköhän ne sanatkin ole jäänyt mieleen. Youtube on tietenkin tänä sosiaalisen median aikakaudella pullollaan miehen lauluyrityksiä, mutta jos tätä settiä kuunnellaan Voice of Finlandista tutulla termillä eli ”ääni ratkaisee”, ei tätä miestä kyllä jatkoon voi päästää. No, onhan sitä kaikennäköistä autotunea tarjolla ja kun ulkonäkö on naisten ja miesten mielessä kunnossa niin mikä ettei.

Viime aikoina Ronaldo on ollut otsikoissa lähinnä FIFA:n vuoden pelaaja eli Kultainen Pallo –spekulaatioissa ja lomamatkoistaan karvaisen körilään luokse Marokkoon. Noh, FIFA taisi jo vahingossa paljastaa että Messille se pokaali tänä vuonna menee, joten ei tainnut tulla Ronaldolle kolmatta peräkkäin. Ja vapaa-ajalla pelaaja saa tietenkin tehdä mitä tahansa, mutta jopa Real Madridissa ollaan huolestuneita Ronaldon yksityiskone reissuista Espanjan Tallinnaan. Onko Cristiano Ronaldo homoseksuaali vai bi? Sillä ei tietenkään ole mitään merkitystä, mutta huhut lähtivät liikkeelle taas kun marokkolainen potkunyrkkeilijä Badr Hari julkaisi Instagrammissa kuvia kaksikosta. Varsinkin uima-allaskuva jossa Cristiano Ronaldo on Badr Harin sylissä on herättänyt keskustelua.

Joka tapauksessa Ronaldo on yksi tämän hetken parhaista jalkapalloilijoista. Varmasti siinä mitä mies päättää tehdä uran jälkeen, hän haluaa olla siinä paras. Halusit tai et.