Cristiano Ronaldosta Rooman keisari?

C. Ronaldo
Tänään pelataan Mestarien Liigan huippuottelu kun espanjalaisjätti Real Madrid vierailee AS Roman vieraana. Ottelusta povataan maalirikasta iloittelua ja odotusarvot Cristiano Ronaldon maalinteolle ovat isot. Ottelua ennen pidetyssä lehdistötilaisuudessa Ronaldoa hiillostettiin mm. sillä että mies ei hengaile vapaa-ajallaan ranskalaisen kärkiparin, Karim Benzeman kanssa, niin kuin kuulemma Barcelonan kolmikon Neymar – Messi – Suarez tapana on.

Ronaldo on tällä kaudella tehnyt selvästi eniten maaleja Mestarien Liigassa, peräti 11 kappaletta. Yhteensä Ronaldolla on kasassa jo 89 maalia 127 pelissä kun esimerkiksi Leo Messillä maaleja on 80 kappaletta 102 pelissä. Kun tämän kauden Mestarien Liiga on ohitse, kummankin pelaajan maalimäärä tuosta on mitä todennäköisimmin kasvanut. Unibetin kerroin sille että Ronaldo ei tee keskiviikkona maalia on peräti 1.77. Mikäli Ronaldo tekee ensimmäisen maalin, siitä saa kertoimen 4.00, viimeisestä maalista kerroin on sama 4.00 ja kerroin maalista on 1.92. Näitä kannattaa harkita illan peliin.

Unibetillä pääsee myös lyömään vetoa siitä, tekeekö Ronaldo ottelussa hattutempun. Sille kerroin on 21.00. Erilaisilla kertoimilla pääsee kikkailemaan myös vedolla jossa pelaajan oletetaan tekevän maalin molemmilla puoliajoilla. Cristiano Ronaldon kerroin sille että mies tekee maalin ottelun puoliajalla on Unibetillä 9.00. Sille että Ronaldo paukauttaa maalin rangaistusalueen ulkopuolelta löytyy myös kerroin ja se on 7.00. Livevedossa kannattaa napata kiinni Ronaldon maali mikäli tulee vapaapotku sopivasta kohdasta. Livevedon kerrointa ei ole vielä tietenkään tiedossa, mutta ennen ottelua Ronaldon maali suoraan vapaapotkusta antaa Unibetillä kertoimen 8.00. Ei olisi ensimmäinen ja viimeinen maali minkä Ronaldo täräyttää vastustajan verkkoon. Vai tekeekö Ronaldo maalin vasurilla? Kerroin sille on 10.00, olisihan se hieno maali varmasti sekin.

Jännitystä peliin saa varmasti vedolla, jossa on kertoimet maalintekoon vasemmalla jalalla, oikealla jalalla ja yksi päällä. Ronaldon kerroin tässä on 81.00, toki kun kyse on Ronaldosta, mies voi tämän tehdä jopa jo ensimmäisellä puoliajalla. Rahat pelaaja saa kymmenkertaisesti takaisin jo Ronaldo ensimmäisen vartin aikana.

Se on varmaa että Ronaldo tulee olemaan pelin ykköstähti, mikäli kaikki merkit pitävät paikkaansa. Ennen ottelua pidetty lehdistötilaisuus nosti varmasti planeettamme yhden ykköspelaajan adrenaliinitason sille tasolle että keskiviikkona on taas näytön paikka. Ja siinä samassa muutaman maalin paikka. Keisari on valmis valloittamaan Rooman.