Dynamo Kiev – Manchester City 24.2.2016 klo 21:45

VS.

Dynamo Kiev – Manchester City, Unibet 3.30 – 3.30 – 2.25

Manchester City joutuu Kiovan hornankattilaan ja edessä on melkoinen taistelu. Cityn pitäisi selvitä vierasreissulta mahdollisimman vähin tappioin. Parasta olisi jos City saisi aikaan ainakin yhden vierasmaalin tai jopa kaksi. Siihen on kaikki mahdollisuudet kun rosterista löytyy sellaiset nimet kuin Sergio Agüero, David Silva ja Raheem Sterling.

Joukkueet ovat kohdanneet vuoden 2011 Eurooppa-liigassa, ja tuolloin Dynamo rökitteli 2-0 ensimmäisen osan ja toisessa osassa City oli vahvempi lukemin 1-0. Unibetillä kotijoukkueen voitto ilman päästettyä maalia saa kertoimen 5.60, vierasjoukkueen voittoa ilman päästettyä maalia on tarjolla kertoimella 3.85.

Tuskin City lähtee yltiöpäisesti hakemaan usean maalin voittoa, vaan tavoitteena on kohtuulliset lähtökohdat kotiotteluun. Vierasmaali tai pari voisi olla ihan hyvä lähtökohta Citylle ja pitää kotijoukkue vaikka yhdessä maalissa maksimissaan.

Unibetillä pienimmät tulosvetokertoimet on tulokselle 1-1, joten siitä on lähdettävä liikkeelle. Seuraavaksi pienin kerroin on tulokselle 0-1, mutta ihme on jos kotijoukkue ei saa maalia aikaiseksi.

Pelataan jo sen verran kovia pelejä, että takki auki ei voi Citykään enää peleihin lähteä. Huono valmistautuminen ja vaikkapa punainen kortti ottelussa voi kääntää matsin ihan päälaelleen. Jos luotat siihen että ottelussa tehdään maali molemmilla puoliajoilla, pistä betsit sisään, saat parhaassa tapauksessa siitä rahat takaisin kertoimella 1.83.

Muista betsata pelissä myös livevetoja, niiden avulla peliin saa ihan uutta jännitystä. 0-0 peliin tulee ihan uutta värinää kun tarjolla on kattava valikoima erilaista live-vetokohteita.

Veikkaa voittajaa Unibetillä