FC Barcelona – Arsenal 16.3. klo 21:45

VS.

FC Barcelona – Arsenal 16.3. klo 21:45, Unibet 1.23 – 6.50 – 12.00

Arsenalilla oli kotiottelussaan paljon hyviä paikkoja, mutta kuten niin monta kertaa aikaisemmin kävi niin kuin joskus aiemmin. Jos et itse tee paikoista, kaveri tulee ja tekee. 0-2 numerot eivät ehkä kerro koko totuutta ottelun voimasuhteista, mutta Messi, Suarez, Neymar… ei näitä herroja vastaan vaan voi tehdä pienintäkään virhettä.

Arsenalin kerroin on 12.00, mutta Arsenal voi jopa voittaa ottelun ja silti Barcelona menee jatkoon. Olisikohan Barcan presidentti pistänyt seuran siirtokassan betsiksi ja Arsu voittaa maalilla? No, ei kai sentään, ei Barcelona halua kotiyleisön edessä esittää heikkoa peliä kun kyseessä on kaikkien kiivaimmat pelit. Barcelona tästä jatkoon menee jossei mitään uskomattomia ja yliluonnollisia tapahtumia pääse käymään. Arsenalin jatkoon meno olisi tämän kauden suurin yllätys.

Arsenal putosi juuri FA-Cupista tappiolla Watfordille, joten nyt ainakin fokusta riittää Valioliigaan ja Mestarien Liigaan. Molemmissa tosin juna on tainnut jo lähteä asemalta ja kiire on valtava. Barcelona pisti oven kiinni jo ensimmäisessä ottelussa, näin ainakin monet uskovat.

Arsenalin pitää pystyä laittamaan pallo pussiin nyt melkein jokaisesta paikasta jonka he saavat luotua, sen verran vahva on tuo kahden maalin etumatka. Kotivoitto on odotettavissa ja Messin maalintekokerroin on vain 1.51. Arsenalin Giroudilla maalintekokerroin on 4.75.

Veikkaa voittajaa Unibetillä