AA Gent – Wfl Wolfsburg, 17.2.2016 klo 21:45

VS.

AA Gent – Wfl Wolfsburg, Unibet 3.20 – 3.40 – 2.25

Gentillä ei pitänyt olla mitään jakoa jatkoon Mestarien Liigan lohkovaiheesta. Niin vain joukkue meni jatkoon ja sai Wolfsburgin vastaansa. Arpaonni olisi voinut olla paljon pahempi, mutta ehkä parempi näin. Wolfsburgia vastaan Gent omaa tietenkin mahdollisuudet, mutta nyt edessä olevissa kahdessa pelissä punnitaan oikeasti mistä joukkue on tehty. Iso kysymys on se, että pystyykö joukkueen tähtipelaaja Danjiel Milicevic samaan tehokkuuteen kuin lohkopeleissä.

Joukkueet eivät ole toisiaan kohdanneet, joten ollaan aivan uusilla historiankirjan sivuilla. Tähtipelaajia vilisevä Wolfsburgin joukkueen tulee olla kuitenkin todella hereillä ja maalinteon pitää sujua. Jatkopaikasta huolimatta ainoastaan yksi pelaaja joukkueesta teki kaksi maalia lohkopeleissä, joten ei tästä mitään selkäsaunaa saa tekemälläkään. Julian Draxlerin tulisi kaiken järjen mukaan johdattaa Wolfsburg kahdeksan parhaan joukkoon. Vierasmaalin tekeminen olisi ensiarvoisen tärkeää, sillä Gent on altavastaajan asemassa todella vaarallinen vastustaja.

Ottelun tulos on kuitenkin iso yllätys jos kotijoukkue venyy voittoon. Ottelua voisikin pelata tasoitusvedolla, jossa alkutilanne on 1-0. Sen kertoimet Unibetillä paljon ajattelemisen aihetta 1.58 – 4.10 – 4.30 ja Wolfsburgin voitto yhdellä maalilla toisi ihan kivan kertoimen tasapelivaihtoehdolla. Se on kuitenkin tämän ottelun lähtökohta että peli päättyy vieraiden voittoon tai vähintään tasuriin.

Wolfsburgin jatkoonmenoa pidetään selviönä ja kertoimet vahvistavat tämän. Ennen ensimmäistä ottelua kertoimet ovat 1.35 – 3.20 Gentin tappioksi.

Veikkaa voittajaa Unibetillä