Juventus – Bayern München, 23.2.2016 klo 21:45

VS.

Juventus – Bayern München, Unibet Unibet Unibet 2.95 – 3.20 – 2.50

pelleily-juve

Kertoimien mukaan tässä megaottelussa tullaan pelaamaan varsin tasainen peli. Bayern on hienoinen suosikki ja se on suosikki myös menemään jatkoon tästä otteluparista. Bayern on kolmessa viimeisimmässä vastakkaisessa pelissä napannut voiton, joten pienoinen apina siellä Juven harteilla kököttää.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat vuoden 2013 pudotuspeleissä ja tuolloin jälki oli varsin tylyä. Bayern otti molemmissa osa-otteluissa 2-0 voitot ja jätti Juventuksen nuolemaan näppejään. Juventuksen voitosta on aikaa jo yli 10 vuotta, olisikohan nyt jo aika laittaa tuo putki poikki?

Kentällä tullaan joka tapauksessa näkemään kaksi tähtinippua, joissa pelaa tämän hetken parhaimpia pelureita. Paul Rogba, Paolo Dybala, Juan Cuardado, Gigi Buffon… siinä kotijoukkueen parhaimmistoa. Vierasjoukkueen kokoonpano on taatusti tähtiväritteinen, pelaahan joukkuessa mm. Robert Lewandowski, Arjen Robben, Thomas Müller ja monet muut.
Nähdäänkö pelissä maalintekokilpailu vai yritetäänkö pitää tilanne mahdollisimman pitkään nollilla? Kerroin sille että jommassakummassa päässä maaliverkko värähtää jo ennen ensimmäisen vartin aikana, on Unibetillä 3.50 ja ensimmäisen puolituntisen aikana 1.96. Todennäköistä on että jommassakummassa päässä viimeistään puolen tunnin kohdalla napsahtaa.

Bayern München voittaa melko varmasti jommankumman puoliajan ja sille kerroin on 1.82. Entä voiko München voittaa päästämättä maaliakaan? Sille Unibet antaa kertoimen 4.00.

Veikkaa voittajaa Unibetillä