Manchester City – Dynamo Kiev 15.3. klo 21:45

VS.

Manchester City – Dynamo Kiev 15.3. klo 21:45 , Unibet 1.54 – 4.40 – 6.20

Tiistain toisessa kamppailussa Manchester City saa vieraita Kiovasta. Tämä ottelusarja ratkesi kaiken järjen mukaan jo edellisessä ottelussa kun Kiova hörppi verkon perukoille peräti kolme maalia. Kahden maalin voitto ei vieraille riitä jos eivät tee kolmea maalia ja City jää nollille, joten Dynamolla on nyt se Mission Impossible edessä. Toki noissakin elokuvissa se tehtävä tuli lopulta tehtyä, mutta paljon saa kentällä tapahtua jos City tästä laulukuoroon lähtee.

Ei Cityn kevät ole mitään ruusuilla tanssimista ole ollut, sillä edellisen kohtaamisen jälkeen se pelasi Poolin kanssa tasan Liigacupin finaalissa ja varmisti voiton vasta rankkareilla. Sen jälkeen Pool vei Valioliigassa pinnat 3-0 lukemin ja tuon jälkeen jumbo Aston Villa kaatui 4-0. Viikonloppua tuli huono kenraali Norwichin vieraana kun peli päättyi 0-0.

Cityn fokus on tällä hetkellä kuitenkin Mestarien Liigassa ja se näkyy myös tässä ottelussa. Pari nopeaa maalia sinetöi lopullisesti otteluparin ja voidaan jo miettiä tulevaa vastustajaa ja ensi lauantain Manchester United –matsia jossa on aina paljon pelissä. Dynamon pitäisi pelata tämä ottelu samalla lailla kuin City pelasi Kiovassa, mutta totuuden nimissä pitää sanoa että ei voida sittenkään lähteä mopolla moottoritielle ja pokasahalla metsätöihin.

Sergio Agüerolla on ollu paljon loukkaantumisia tällä kaudella, mutta mies voi nousta vielä kevään kuluessa juhlituksi sankariksi. Cityn tähtäin on Mestarien Liigan voitossa ja tämän ottelun jälkeen jengi on jo kahdeksan parhaan joukossa. Kotijoukkueen maalista molemmilla puoliajoilla saa kivan kertoimen 2.35 Unibetiltä.

Veikkaa voittajaa Unibetillä