Mestarien Liigan toiset puolivälieräottelut

Mestarien Liiga 12.-13.4. pelatut ottelut

Puolivälierien toiset pelit ovat nyt takana ja meillä on neljä huikeaa joukkuetta selvillä. Välieräparit arvotaan 15. toukokuuta ja tuolloin selviää seuraavat taisteluparit joiden voittajat jatkavat vielä Mestarien Liigan finaaliin. Yllätyksiltä ei vältytty puolivälierien jälkimmäisellä kierroksella, näin pelattiin tiistaina ja keskiviikkona:

Manchester City – Paris Saint Germain 1-0, yhteismaalit 3-2


Manchester Cityllä oli kahden vierasmaalin turvin pieni etu kun lähdettiin Cityn kotikentällä pelattuun otteluun. Ottelussa pallonhallinta meni PSG:lle prosentein 62 – 38, mutta tehoton jauhaminen ei tuonut yhtään maalia. Peli olisi jo sillä ollut selvä, mutta Manchester Cityn Kevin de Bruyne pisti sinetiksi vielä pallon maaliin 76. minuutilla.

Tästä tasaisesta parista Manchester City jatkoon ja Pariisin Zlatan Ibrahimovic ei tälläkään kertaa päässyt havittelemaan sitä Mestarien Liigan finaalipaikkaa ja pokaalia. Ehkä sitten ensi kaudella jossain toisessa seurassa? Manchester City pitää yllä englantilaisten joukkueiden mainetta Mestarien Liigan välierissä, mutta tästä vaan peli kovenee.

Real Madrid – Wolfsburg 3-0, yhteismaalit 3-2


Real Madridin shokkitappio Wolfsburgin vieraana kääntyi uskomattoman hienolla esityksellä välieräpaikkaan Madridissa. Kuten oli odotettavissa, Real tuli ensimmäisen puoliajan höyryjunan lailla Wolfsburgin maalille ja pelattiin lähes yhtä päätä. Ja se ratkaisija, kukapa muukaan se olisi ollut kuin Cristiano Ronaldo. Hienot maalit minuuteilla 15 ja 17 takasivat jo hyvät asetelmat toiselle puoliajalle ja kun sitten kolmas osuma merkittiin myös miehelle 77. minuutilla, ei pahemmin tarvinnut sankaria kysellä.

Real Madrid selvitti tiensä jatkoon varsin pahassa paikassa, mutta jotain tällaista oli odotettavissa. Wolfsburg oli täysin köysissä ja Julian Draxlerin loukkaantuminen reilun puolen tunnin jälkeen vei joukkueelta viimeisenkin terän hyökkäyspelaamisesta. Real ansaitusti jatkoon vaikka Wolfsburgin esitys kotiareenalla upea olikin.

Benfica – Bayern München 2-2, yhteistulos 2-3


Lissabonin Benfica näytti tässä ottelussa sen että se todellakin oli ansainnut paikkansa kahdeksan parhaan joukkueen joukossa. 1-0 tappio Münchenissä tiesi sitä, että mahdollisuuksia oli vaikka mihin ja 27. minuutilla kaikki näyttikin todella upealta kun Benfica onnistui menemään ottelussa johtoon. Lisämaalejakin oli tarjolla, mutta huono viimeistelytaito piti lukemat pienenä. 38. minuutilla Lissabonin taivas synkkeni kun Arturo Vidal pääsi tykittämään pallon maalin perukoille. Lopullisen niitin pelille antoi Thomas Müller toisen puoliajan aluksi muuttaessaan luvut jo 1-2 lukemiin.

Benfican olisi nyt pitänyt tehdä jo kolme maalia mennäkseen jatkoon, joten isoin takaa-ajo hiipui viimeistään siihen maaliin. 2-2 lukemat olivat kuitenkin ne johon tämä peli päättyi ja se tiesi sitä että Bayern München meni neljän parhaan joukkoon.

Atletico Madrid – Barcelona, 2-0, yhteistulos 3-2


Atletico Madrid pääsi mainioista takaa-ajajan asemista tähän peliin. Äärimmäisen tärkeä vierasmaali ensin Barcelonan kotikentällä ja tässä ottelussa heti alusta alkaen täysi höyry päälle. Illan nimi oli Antoine Griezmann, joka teki upean puskumaalin Barcelonan verkkoon kun 36 minuuttia oli pelattu. Tämä tulos tiesi jo sitä että Barcelona, tuo Mestarien Liigan hallitseva mestari olisi lähtemässä laulukuoroon! Barcelona painosti toisen puoliajan hurjasti, mutta se tärkein eli vierasmaali jäi saavuttamatta.

Tilanne tukaloitui vieraiden kannalta huomattavasti ottelun loppuhetkillä, jolloin Griezmann osui toistamiseen, tällä kertaa aiheellisesti annetusta rankkarista. Barcelonalla oli ottelun lopussa mahdollisuus tasoittaa ottelu Atletico-pelaajan käsivirheen takia, mutta tuomari ei ilmeisesti uskaltanut antaa rangaistuspotkua, vaan vapaapotkun aivan rankkarialueen rajalta. Ei maalia ja Atletico jatkoon lopulta lukemin 3-2!

Neljällä joukkueella vielä mahdollisuudet Mestarien Liigan voittoon!

Edelleen kaikilla joukkueilla on mahdollisuus Mestarien liigan voittoon. Toiset osaottelut ja näiden kahden ottelun yhteistulos tulee ratkaisemaan mitkä kaksi joukkuetta etenevät Mestarien Liigan finaaliin.

Tässä päivitetyt kertoimet Unibetilta, joukkueen jälkeen kerroin Mestarien Liigan voittajaksi ennen ensimmäisiä puolivälieräotteluita ja toisia puolivälieräotteluita ja päivitetty kerroin ennen välieriä ja otteluparien arvontaa. Isoja muutoksia kertoimissa! Olisihan se huikea nähdä vielä Real Madridin ja Atletico Madridin kohtaaminen, joko välierässä tai finaalissa!Veikkaa voittajaa Unibetillä