Mestarien Liiga 2015 / 2016 katsaus tilastoihin ennen puolivälieriä

Menevätkö maaliahneimmat joukkueet päätyyn asti vai ei? Kas siinäpä kysymys. Puolivälierien kynnyksellä Bayern München on tykittänyt pallon vastustajan verkkoon nyt jo 25 kertaa, Real Madrid 23 kertaa. Onko tässä kaksi kevään Mestarien Liigan finaalissa kohtaavaa joukkuetta?

Tähän on taatusti oma sanansa sanottava etenkin Barcelonalla, joka harmittavasti hävisi juuri El Clasicon Real Madridille kotikentällään lukemin 1-2. Barcan 20 maalia saavat taatusti jatkoa puolivälieräsarjassa Atletico Madridia vastaan, joka on kahdeksasta joukkueesta tehnyt tähän mennessä vähiten maaleja, 11 kappaletta. Manchester Cityn 15 maalia ja Benfican 13 eivät kärkeen riitä millään, samaa voi sanoa Wolfsburgin 13 maalista.

Entä se maalikuningas sitten? Vedonlyöntikertoimet ovat todella pienet Cristiano Ronaldon osalta, ja niin se pitääkin olla. 13 maalia, eli yli puolet Realin maaleista plakkarissa on viisi enemmän kuin Bayern Münchenin Lewandowskin (8 maalia) ja saman joukkueen Thomas Müllerin (7 maalia). Yhdessä nämä kaksi ovat tietty Ronaldoa edellä, mutta eihän se riitä. Barcan Suarez (6) ja Messi (6) saavat tehdä täyden päivätyön mikäli meinaavat maalikuninkaiksi, parhaimmillaankin on enää viisi matsia Mestarien Liigan kautta jäljellä. No näiltä herroilta se voi toki onnistua, mutta kertoimet siihen ovat jo melkoisen kovat.

Cristiano Ronaldon hurja maalimäärä johtuu kovasta laukausten määrästä, Cristianon kuti on lähtenyt jo tähän mennessä 51 kertaa ja näistä 29 on mennyt kohti maalia. Hurja määrä, kun koko Wolfsburgin joukkue on laukonut 87 kertaa ja 37 on näistä mennyt kohti maalia.

Griezmann, Draxler ja Lewandowski kärjessä!

Mikäli mittaillaan pelaajien osumatarkkuuksia, niin kolmikko Griezmann, Draxler ja Lewandowski ovat kärjessä. Atletico Madrid -joukkueen Antoine Griezmannin kannattaisi valmentajan mielestä varmasti laukoa enemmän, sillä osumatarkkuus maalia kohti on peräti 88,24%. Sihti on myös kohdillaan Wolfsburgin Julian Draxlerilla, hänellä prosentti on 80%. Samoin Bayernin puolalaistaikurin, Robert Lewandowskin, jyvä on ollut kohdillaan, prosentit ovat 70,37%.

Bayern on kärjessä joukkueiden välisessä vertailussa prosenttiluvulla 53.08% ja heikoin prosentti on Wolfsburgilla 42,53%. Epäonnisin joukkue, eli maalipuita eniten kolkutellut on ollut Barcelona, jolla on viisi tolppaa, PSG:llä 4 ja Manchester Cityllä ja Bayernillä kolme. Pelaajista tolppa / ylärimakisan epäonniset ykköset ovat Navas, Di Maria, Suarez ja Müller kahdella osumallaan. Unlucky! Näistä tolppalaukauksistakin voi muuten lyödä vetoja varsin kivoilla kertoimilla.

Coman syöttöpörssin kärjessä!

Juventuksen jatkohaaveet kariutuivat Bayernia vastaan Münchenissä karulla tavalla ja koko Mestarien Liigan paras syöttelijä on tähän mennessä ollut Bayernin Kingsley Coman (5 maaliinjohtanutta syöttöä)! Juventus-faneja tämä sattuu entistä enemmän kun tiedetään että Coman olisi voinut syötellä nämä ratkaisevat syötöt myös Juven väreissä, sillä Coman on Bayernissä lainalla Juventuksesta…

Ronaldon arvoa Realille lisää se, että Ronaldolla on neljä maalisyöttöä 13 maalin lisäksi. Myös Thiago Alcantaralla ja Neymarilla on neljä passia joukkuetovereille tarjoiltuna.

Vedonlyöjälle tärkeää tietoa

Keltaiset kortit ovat viuhuneet tälläkin kaudella Mestareiden liigassa kovaa tahtia. Eniten lappu on heilunut Benficalle (24 korttia), PSG:lle (17) ja Barcelonalle (16). Manchester City on ottanut ainoastaan kuusi korttia, samoin Atleticolle lappua on tullut vain seitsemän kappaletta. Vedonlyönnissä voi lyödä vetoa mm. näiden määrästä ja aina ennen ottelua kannattaa hieman katsastaa kuka pillipiipareista siellä oikein viheltää.

Edellisten otteluiden korttimääristä voidaan päätellä hieman suuntaa johon ottelun korttimäärä menee. Herkin korttien nappaaja on tällä kaudella ollut toistaiseksi PSG:n David Luiz, joka on nähnyt keltaista jo neljästi. Punaista korttia on tarjottu tällä kaudella tähän mennessä ainoastaan Benfican Nicolas Gaitanille ja Bayern Münchenin Holger Badstuberille. Mutta jotenkin on sellainen kutina että punaisia kortteja jaetaan vielä tällä kaudella kun Mestarien Liigan pelit sen kuin kovenevat.

Mestarien Liigan puolivälierien ottelut

Parin viikon aikana pelataan kahdeksan todella isoa ottelua ja avausotteluiden kertoimet löydät tästä. Tsekkaa Unibetiltä myös kohteiden muut vedonlyöntimahdollisuudet äläkä unohda myös live-vedonlyöntiä.

Tiistaina 5.4. kello 21:45 Barcelona – Atletico Madrid,
Unibet 1.51 – 4.25 – 7.85

Tiistaina 5.4. kello 21:45 Bayern München – Benfica,
Unibet 1.18 – 7.70 – 21.00

Keskiviikkona 6.4. kello 21:45 Paris SG – Manchester City,
Unibet 1.68 – 4.00 – 5.55

Keskiviikkona 6.4. kello 21:45 Wolfsburg – Real Madrid,
Unibet 5.25 – 4.18 – 1.68

Toiset osaottelut, yhteistulos ratkaisee jatkoonmenijän.

Tiistaina 12.4. kello 21:45 Manchester City – Paris SG
Tiistaina 12.4. kello 21:45 Real Madrid – Wolfsburg
Keskiviikkona 13.4. kello 21:45 Atletico Madrid – Barcelona
Keskiviikkona 13.4. kello 21:45 Benfica – Bayern München

Toiset osaottelut pelataan Mestareiden liigassa tuttuun tapaan tiistaina ja keskiviikkona siten että kotijoukkue ottaa nyt vierasjoukkueen paikan ja toisinpäin. Mikäli maaliero on tasan varsinaisen peliajan jälkeen, ratkaisee vierasmaalien määrä. Mikäli nekin ovat tasan, seuraa jatkoaika, joka pelataan formaatissa 2 x 15 minuuttia, ilman kultainen maali –sääntöä. Mikäli toisen osaottelun jälkeen ollaan edelleen tasan jatkoajankin jälkeen, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu.

Keskiviikon 13.4. Mestarien Liigan otteluiden jälkeen meillä on välieräjoukkueet jäljellä ja tullaan välieräparien arvonta suoritetaan perjantaina 15.4. Välieräpelit tullaan pelaamaan 26.-27.4. ja 3.-4.5. Mestarien Liigan finaali pelataan 28.5. San Siron stadionilla Milanossa, Italiassa.

Parhaat vedot Mestarien liigan vetoihin Unibetillä

Veikkaa voittajaa Unibetillä