Mestarien Liigan ensimmäiset puoivälieräottelut

Mestarien Liiga 5.-6.4. pelatut ottelut

Puolivälierien ensimmäiset pelit ovat nyt pelattu ja ihan kuten veikkasimmekin, tarjolla oli mahtavaa peliä, ilon ja surun kyyneliä ja nähtiinpä näissä otteluissa myös melkoinen jymypaukku kun Wolfsburg päihitti Real Madridin kotonaan 2-0. Lopulliset ratkaisut siitä, mitkä joukkueet nähdään neljän parhaan joukossa, saadaan vasta ensi viikolla, joten niissä ottelussa draaman kaari tulee saamaan taas uuden muodon.

Barcelona – Atletico Madrid 2-1

Barcelonalla oli allaan tappio El Clasicossa Atletico Madridin veriviholliselle Real Madridille. Barcan kuoppa näytti syvenevän entisestään kun 25. minuutilla Fernando Torres tälläsi vierasjoukkueen johtoon. Torres otti roolia neljä minuuttia myöhemmin keltaisen kortin muodossa ja tästä ei puolestaan mennyt kuin kuusi minuuttia niin lappu heilahti jo toisen kerran. Atletico vajaalle ja Barcelona laitettiin kuskin paikalle.

Valtavasta myllytyksestä huolimatta Atletico säilyi ilman takaiskuja ensimmäisen puoliajan ja vasta 63. minuutilla Barcelonan onnistui tasoittaa ottelu Luis Suarezin ottelun ensimmäisellä maalilla. Paine jatkui ja 74. minuutin kohdalla Suarez onnistui toistamiseen. Lukemat 2-1 antavat toiselle osa-ottelulle huimat lähtökohdat, 1-0 voitto riittää Atleticolle ja 2-1 maalein mentäisiin jatkoajalle. Mestarien Liigan ottelu Atletico Madrid – Barcelona pelataan keskiviikkona 13.4.

Bayern München – Benfica 1-0

Taisi olla Benfican onni että Bayern teki ottelun ensimmäisen ja ainoan maalin jo kahden minuutin kohdalla. Hyvän olon tunne ja tieto siitä että peli ehkäpä voitetaan, johti lopulta siihen, että hyvistä yrityksistä huolimatta Bayern ei sitten saanut toista maalia, vaikka sellaisen se olisi taatusti ansainnut. Benficalla on jopa mahdollisuus nyt yllättää kotipelissään, mutta paljon saa taktiikkapuolella tapahtua jotta näin kävisi.

Ottelussa maalintekoyritykset olivat lopulta 15-10 Bayernille, mutta laukauksissa vierasjoukkue hävisi selkeästi lukemin 13-5, tosin kohti menneiden laukausten osalta tilastot kertovat karua kieltä, 5-1. Bayernin miljoonamiehistö on tässä parissa edelleen se suosikki jatkamaan peliä, mutta se miten tässä ottelusarjassa lopulta käy, se selviää keskiviikkona 13.4. Mestarien Liigan toinen puolivälieräottelu Benfica – Bayern München pelataan keskiviikkona 13.4.

Paris Saint Germain – Manchester City 2-2

Kierroksen maalirikkain taisto nähtiin Pariisissa kun PSG sai vieraita Manchesterista. Tulokseen 2-2 päättynyt ottelu olisi voinut tarjota enemmänkin maaleja, mutta vieraiden Joe Hart piti huolen siitä että Zlatan Ibrahimovic ei rankkareilla keskiviikkona juhlinut. Upea venytys Zlatanin potkuun ja peli säilyi tilanteessa 0-0.

Kevin de Bruyne vei vieraat johtoon 38. minuutilla ja 41. minuutti tarjoili ottelun eriskummallisimman maalin. Maalivahti Hart avaa pakille, Zlatan painostaa, pakki yrittää syöttää mutta osuu suoraan Zlatanin jalkaan. Ja tietenkin pallo kimmahtaa maaliin, mihinkä muuallekaan. Tilanne 1-1 ja taas ihan eri peli. Toisella jaksolla Rabiot onnistuu viemään pariisilaiset johtoon 2-1, mutta Fernandinho tasoittaa pelin lukemiin 2-2 72. minuutilla. Manchester City – Paris Saint Germain pelataan tiistaina 12.4. ja tuolloin ratkeaa kumpi jatkaa neljän parhaan joukkoon. Nyt etu on Cityllä vierasmaalin verran. Tai itse asiassa kahden.

Wolfsburg – Real Madrid 2-0

Kyllä, lukemat ovat ihan oikein päin. Wolfsburg pelasi unelmaottelun ja Realilta ei oikein onnistunut mikään. Real myllytti ensimmäisen 10 minuuttia hurjalla tahdilla, mutta kun maalia ei tullut, peli kääntyi täysin. Kaylor Navasin nollaputki rikottiin karulla tavalla heti 18. minuutilla kun Realiin huhuttu Ricardo Rodriquez tälläsi pallon verkkoon rankkarista. Lisää shokkihoitoa oli tarjolla 25. minuutilla kun Maximiian Arnold pääsi lähietäisyydeltä tuikkaamaan pallon maaliin ja peli oli 2-0.

Real turhautui ja ottelun aikana sillä oli mahdollisuudet siihen vierasmaaliin, mutta lähempänä kieltämättä oli Wolfsburgin kolmas maali kuin vieraiden ensimmäinen maali. Vaikka Zinedine Zidane (Realin valmentaja) sanoikin että viikonlopun El Clasicon voitto oli jo unohdettu, niin ei se sitä sittenkään taitanut olla. Puolustus oli aivan tuuliajolla ja muutenkin ei nähty sitä parasta Realia. Tiistaina 12.4. pelattava Mestarien Liigan ottelu Real Madrid – Wolfsburg on todellakin katsomisen arvoinen peli, sillä tämä ottelusarja on kaikkea muuta kuin taputeltu.

Kahdeksalla joukkueella vielä mahdollisuudet Mestarien Liigan voittoon!

Edelleen kaikilla joukkueilla on mahdollisuus Mestarien liigan voittoon. Toiset osaottelut ja näiden kahden ottelun yhteistulos tulee ratkaisemaan mitkä neljä joukkuetta etenevät liigan välieriin.

Tässä päivitetyt kertoimet Unibetilta, joukkueen jälkeen kerroin Mestarien Liigan voittajaksi ennen ensimmäisiä puolivälieriä ja päivitetty kerroin ensimmäisen osaottelun jälkeen. Pientä ja hieman isompaa liikehdintää havaittavissa! Isoin pudotus kertoimissa nähtiin Wolfsburgin osalta, kerroin tippui 81.00 kertoimesta kertoimeen 28.00!Veikkaa voittajaa Unibetillä