Mestarien Liigan finaali 2015 / 2016

sansiroKauden 2015 / 2016 Mestarien Liigan finaali pelataan legendaarisella San Siro – stadionilla Milanossa. Keskiviikkona 28.5.2016 tällä italialaisella stadionilla tulevat ottamaan toisistaan mittaa tämän hetken Euroopan ja todennäköisesti koko maailman parasta jalkapallojoukkuetta. Champions League 15/16 tulee saamaan arvoisensa päätöksen Italian tummenevassa illassa.
Finaalia tullaan seuraamaan ympäri Eurooppaa ja maailmaa, todennäköisesti katsojia on yli 400 miljoonaa yli 200:ssa maassa.

Finaalistadion San Siro


San Siro, jonka virallinen nimi on Stadio Giuseppe Meazza, vetää uumeniinsa peräti 80 000 katsojaa ja jokainen paikka tulee varmasti olemaan toukokuun lopussa täynnä, huolimatta siitä nähdäänkö areenalla Bayern München, Barcelona, Real Madrid tai Juventus.
Kyseessä on varsin legendaarinen stadion, jolla on pelattu kahdesti Euroopan Cupin loppuottelut ja vuoden 1934 ja 1990 Jalkapallon Maailmanmestaruuskisoja. Stadion on tällä hetkellä kahden milanolaisjoukkueen AC Milanin ja Internazionalen kotistadion.
Kyseessä on jo 61. kerta, kun Euroopassa kruunataan parasta seurajoukkuetta ja 24 kertaa voittajan nimi on ollut UEFA Mestarien Liigan voittaja. Ei pelata pelkästään maineesta ja kunniasta, sillä luonnollisesti tässä liigassa rahaa liikkuu. Jo yhden lohkovaiheen ottelun voitto tuo joukkueelle 1,5 miljoonaa euroa ja 16 parhaan joukkoon pääseminen kilauttaa seuran kassaa 5,5 miljoonalla eurolla. Neljännesvälieriin pääsy tietää 6 miljoonan pottia ja semifinaaleihin pääsy 7 miljoonan pottia. Isoimmat rahasummat ovat luonnollisesti jaossa finaalissa, jossa häviäjälle on lohdutukseksi tarjolla 10,5 miljoonaa euroa ja voittajajoukkue kuittaa 15 miljoonaa. Kovat on panokset maineen ja kunnian lisäksi.

Lionel Messi vastaan Robert Lewandowski?

Jos vedonlyöntikertoimia on uskominen, niin tällä hetkellä Unibetin kertoimien mukaan näyttää siltä että Milanossa kohtaisivat toukokuun lopussa FC Barcelona ja Bayern München. Näiden molempien joukkueiden Mestarien Liigan voittajakertoimet ovat hieman alle 4.00 ja pahin haastaja näille joukkueille on 6.50. Onneksi finalistit ratkotaan kuitenkin pelaamalla, joten huono arpaonni voi vesittää näiden joukkueiden kohtaamisen Mestarien Liigan finaalissa, heittäen ne vastakkain jo esimerkiksi puolivälierissä.
Joukkueiden tähtipelaajat tekevät varmasti kaikkensa jotta joukkue olisi himoitussa finaalissa. Barcelonan Lionel Messi ja Bayern Münchenin Robert Lewandowski, sekä Real Madridin Cristiano Ronaldo sekä tietty Paris SG:n Zlatan Ibrahimovic haluaisivat varmasti nousta finaalin parhaaksi pelaajaksi. Monelle pelaajalle Mestarien Liigan finaali jää kaukaiseksi unelmaksi, joten tavoittelemisen arvoinen ottelu on kyseessä. Finaaliin on vielä pitkä matka ja kaikki esteet on raivattava tieltä ennen varsinaista Mestarien Liigan finaalia.

Huipennus ja futiskesän aloitus

San Sirolla keskiviikkona28.5. pelattava Mestarien Liigan finaaliottelu on huikea huipennus tämän kauden Mestarien Liigalle. Lähes 80 joukkueen joukosta on seuloutunut kaksi parasta joukkuetta, jotka päättävät upean kautensa finaaliin, sinne unelmien täyttymykseen. Valitettavasti kahta joukkuetta ei voi kruunata voittajaksi, joten vain voittajat muistetaan.
Toukokuun lopun finaali lopettaa seurajoukkueiden kauden upealla tavalla, mutta tätä kesää ei perinteisesti vietetä lepuutellen, sillä jo 10.6. alkavat Jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailut eli EURO 2016 -kisat Ranskassa. Iso osa Mestarien Liigan parhaista pelaajista nähdään myös Jalkapallon EM-kisoissa, joten penkkiurheilijan ja vedonlyöjän futiskausi ei suinkaan lopu tähän finaaliin. Melkein parin viikon tauko tulee toki tarpeeseen, mutta se on hyvä aika pelaajille ja katsojille vetää hieman happea ja valmistautua tulevaan.

Ratkaiseeko Thomas Müller Mestarien Liigan mestaruuden Bayern Münchenille ja Euroopanmestaruuden Saksalle? Vai nouseeko PSG:n Zlatan ranskalaisten suosikiksi Champions Leaguen finaalissa ja Ruotsin paidassa EM-kisoissa? Yksi asia on varma, molemmissa turnauksissa on sankarinviittaa tarjolla. Ja potentiaalisia sankareita on tarjolla hurja määrä.

Parhaat vedot Mestarien liigan vetoihin Unibetillä

Veikkaa Unibetillä