Paris Saint Germain – Chelsea – 16.2.2016 klo 21:45

Mestarien Liigan pudotuspelit potkaistaan käyntiin tiistaina 16.2. kahdella huippuottelulla. Benfica saa vieraita Pietarista ja Chelsea matkaa Pariisiin. Luonnollisesti vedonlyöjät saavat hieroa käsiä yhteen, sillä näistä otteluista löytyy mainioita vedonlyöntimahdollisuuksia niin perinteisessä vedonlyönnissä kuin livevedonlyönnissä. Kotijoukkueet ovat avauspäivän suosikkeja, mutta mitä tahansa voi tapahtua.

VS.

Paris Saint Germain – Chelsea, Unibet 1.62 – 3.65 – 6.10

Moni vedonlyöjä ja Mestarien Liigan fani loksautti leukansa avoimeksi kun tämä pari saatiin ulos arvontasessiossa. Eikai taas? Chelsea ja PSG ovat todellakin tulleet tutuiksi viime kausina toisillensa, sillä tämä on nyt kolmas kerta peräkkäin kun joukkueet kohtaavat Mestarien Liigan pudotuspelissä. 2014 joukkueet kohtasivat yhtä pykälää ylempänä pudotuspeleissä ja viime vuonna pelattiin vastakkain ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Fudisfanit tietävät kuitenkin että nyt on luvassa hienoa jalkapalloa. Guus Hiddinkin haltuun ottama Chelsea kohtaa Laurent Blancin Pari Saint Germainin, tästä on muodostumassa yksi Mestarien Liigan ensimmäisen pudotuspelien klassikko, vaikka minuuttiakaan ei ole vielä pelattu. Mutta mitä tältä otteluparilta voi odottaa? No maaleja tehdään ainakin, mutta kun on pelattu pudotuspelit joissa kotijoukkueet ovat olleet vahvoilla ja sitten otteluita jotka ovat päättyneet tasapeliin, niin mitä nyt? Leimaa näille väännöille on antanut se, että jatkoon menijä on selvinnyt vierasmaalisäännöllä. Ja sitä Chelsea lähtee taatusti hakemaan pienellä riskillä Willianin ja Diego Costan johdolla. Tähän oman vastalauseen laittaa PSG ja taikuri nimeltä Zlatan Ibrahimovic.

Unibetiltä löytyy tähänkin otteluun paljon erilaista pelattavaa. Sen lisäksi että ottelu on luonnollisesti livevedonlyönnin kohde, niin perinteisessä vedonlyönnissä eli ottelua ennen lyötävissä vedoissa on tarjolla mielenkiintoisia vetoja hienoilla kertoimilla. Jos uskot että ottelu päättyy tasapeliin ja molemmat joukkueet tekevät vähintään maalin, saat sille Unibetillä kertoimen 5.60. Peli voi siis päättyä 1-1 tai vaikka 2-2. Jos puolestaan uskot että PSG voittaa ja pitää Chelsean nollilla, siitä saa suoraan kertoimen 2.45.

Paljon saa tapahtua jos PSG ei tästä otteluparista jatkoon mene. Chelsealla on kuitenkin kaksi ottelua aikaa kääntää asetelmat päälaelleen. Unibetillä kertoimet jatkoon menosta ovat PSG:n hyväksi 1.62 – 2.25.

Veikkaa voittajaa Unibetillä