PSV Eindhoven – Atletico Madrid 24.2.2016 klo 21:45

VS.

PSV Eindhoven – Atletico Madrid, Unibet 4.30 – 3.40 – 1.90

Nämä kaksi joukkuetta eivät kovin montaa kertaa ole kohdanneet, mutta vuoden 2008 Mestareiden Liigassa nämä joukkueet pelasivat samassa lohkossa. Atletico Madrid voitti molemmat ottelut, joten PSV lähtee nyt hakemaan ensimmäistä voittoa.

Kertoimien perusteella ottelun pitäisi olla vierasjoukkueen heiniä, mutta tässä ottelussa tuoksuu vahvasti maalillinen tasapeli. Atletico himoitsee vähintään vierasmaalia ja siihen sillä on kaikki edellytykset. Griezmann, Torres ja Carrasco tekevät taatusti PSV:n puolustukselle hikisen illan.

Vierasjoukkueen kerroin on todella alhainen, mutta tuskin se pitää maalia puhtaana. Vierasjoukkueen voitto ilman päästettyä maalia toisi 3.85 kertoimen ja kotijoukkueen samanlainen temppu tietäisi betsirahojen palautusta kertoimella 5.60.

Tasapelivaarasta kertoo sekin että ensimmäisen puoliajan kertoimet ovat 3.80 – 2.02 – 2.95. Mikäli peruskertoimet eivät tähän peliin kiinnosta, kannattaa lyödä vetoa Tasoitusvedossa. Unibetillä kertoimet Alkutilanne 1-0 betsiin ovat 1.31 – 3.85 – 9.50, joten jos City voittaa kahdella maalilla, tarjolla on varsin mukavaa kerrointa.

Ensimmäinen jakso voi taas olla melkoista nuhjausta, joten todennäköisesti montaa maalia ei nähdä. Ensimmäisen puoliajan maaleista voi lyödä myös vetoa, pienin kerroin on 0-0 tulokselle. Toiseksi pienin on 0-1 tilanteelle, jolle kerroin Unibetillä on 0-1. Mutta tasainen ottelu lienee tulossa.

Veikkaa voittajaa Unibetillä