Real Madrid – Roma 8.3. klo 21:45

VS.

Real Madrid – Roma, Unibet 1.45 – 4.70 – 6.60

Monien mielestä tämä ottelu ratkesi jo ensimmäisessä osaottelussa joka pelattiin Roomassa. AS Roma oli todella hyvin pelissä mukana alusta alkaen, jopa yllättävän hyvin. Roman selkäranka naksahti kuitenkin 57. minuutilla kun Cristiano Ronaldo laittoi pallon pussiin puolustajan avustuksella. Jese taisi murtaa selkärangan lopullisesti laukomalla hieman yllättäen takakulmaan 86. minuutilla kesken Roman painostuksen.

Kuten voimme kertoimista päätellä, kotijoukkue on suuren suuri suosikki. Maalintekohaluja voi hieman himmentää se, että Realin ei ole edes pakko voittaa ottelua, sen verran ison turvan kahden maalin voitto antaa. Roman on tehtävä vähintään kaksi maalia ja sillä se pääsee vasta jatkoajalle. Kovassa kunnossa oleva Real tuskin kuitenkaan pelaa nollapeliä kotiyleisön edessä, joten eiköhän tästä ottelusta ole lupa odottaa vähintään samoja lukemia kuin Roomassa. Joka tapauksessa Santiago Bernabeun yleisölle on tarjolla upea ottelu.

Maalintekijävetoon tähän otteluun kotijoukkueelta voi laittaa kotijoukkueelta nimiä Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Mateo Kovacic, Luka Modric ja Jese Rodriquez, vierailta maalin voi onnistua puikkaamaan Edin Dzeko, Miralem Pjanic, Daniele De Rossi, Iago Falque Silva ja Alessandro Florenzi.

Real voi hyvinkin pitää vieraat nollassa maalissa, maalinteossa oli Romalla jo kotona vaikeuksia. Unibet tarjoaa kertoimen 2.23 sille että molemmat joukkueet eivät tee maalia. Ja jos joku jää ilman maalia, se on Roma.

Veikkaa voittajaa Unibetillä