Roma – Real Madrid, 17.2.2016 klo 21:45

VS.

Roma – Real Madrid, Unibet 4.20 – 3.75 – 1.85

Real Madrid on tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki, mutta laitetaan nyt ihmeessä niitä hälytyskelloja soimaan tämän ottelun osalta. Tilastoista kun käy ilmi että peräti neljä viimeistä keskinäistä peliä on päättynyt italialaisten voittoon. No samaan hengenvetoon on todettava että ottelut sijoittuvat kausille 2008-2014, mutta kuitenkin jonkinnäköinen apinaeläin siellä Madridin olkapäillä istuskelee.

Real Madridilla ja Cristiano Ronaldolla ei kuitenkaan ole tällä kaudella kuin yksi tavoite ja se on Mestarien Liigan voitto. Romaan kompastuminen olisi kansallinen häpeä ja kyllähän otteluparin ennakkoasetelmat lupailevat espanjalaisjoukkueelle sitä jatkopaikkaa. Kaksi peliä on kuitenkin pelattava ja Roma on altavastaajan asemassa melkoinen mörkö.
Joukkue on toki paperilla heikompi kuin Real Madrid, mutta ei näitä paperilla pelata. Joukkue pelasi lohkovaiheessa hurjia 4-4 ja 32- lukemia. No Barcelonaa vastaan toki tuli kuonoon lukemin 6-1. Ei olisi mikään ihme jos pelissä nähtäisiin enemmän kuin kaksi tai neljä maalia. Miralem Pjanicin johtama Roman keskikenttä ja puolustus on varmasti isossa helteessä Real Madridin ykköstä vastaan. Tulosvetoon ei todellakaan kannata Realille nollaa maalia pelata, sen verran isosta tasoerosta on kyse.

Isoa kerrointa Unibet ei tarjoa myös sille että Real tekee molemmilla puoliajoilla maalin. Kerroin on 2.60, mutta toki tyhjää parempi sekin. Molempien puoliaikojen voitosta Unibet antaa sentään hieman isompaa kerrointa, 5.30. Melko todennäköistä on myös se, että ensimmäinen maali nähdään ennen kuin vartti on kellossa kulunut. Sille kerroin 2.90 ja ensimmäiselle puolelle tunnille kerroin on 1.66. Jos uskot että Real pistää ison pyörän pyörimään heti vierasottelussa ja voittaa Roman vähintään kolmella maalilla, saat tasoitusvedossa kivan kertoimen Realille (Alkutilanne 2-0, 1.27 – 5.75 – 6.25). Cristiano Ronaldo haluaa mestaruuden lisäksi maalikuninkuuden, joten maaleja on odotettavissa.

Melkoinen ihme saadaan viheriöllä nähdä jos Roma onnistuu päihittämään kahden ottelun ottelutuloksissa Real Madridin. Ennen pudotuspelejä Real Madridin kerroin on 1.18 ja Roman 4.75.

Veikkaa voittajaa Unibetillä