Valioliigan joukkueet Mestarien liigan pudotuspeleissä

Valioliiga

Kun jäljellä on enää 16 joukkuetta, on Mestarien liigan voitosta taistelemassa vielä kolme joukkuetta. Joukossa ei ole kuitenkaan enää esimerkiksi kautta aikojen 4. parasta joukkuetta nimeltä Manchester United tai 9. parasta joukkuetta nimeltä Liverpool. Näiden sijaan Valioliigan lippua pitävät ylhäällä kolmikko Chelsea, Arsenal ja Manchester City.

Paris SG – Chelsea, 16.2.2016 klo 21:45

Chelsea, joka on omassa liigassaan kontannut lähes koko kauden, on säilynyt kuitenkin Mestarien liigassa ja lunasti paikan 16 parhaan joukkueen sakissa lohkovoitolla. Joukkue omaa hyvät mahdollisuudet mennä jatkoon ranskalaisseuraa Paris Saint-Germainia vastaan. Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet lupailevat Chelsealle siis paikkaa kahdeksan joukossa, mutta kaksiosaisten otteluiden jälkeenhän tuo selviää.

Chelsea on juuri vaihtanut myös valmentajaa ja Jose Mourinho joutui jättämään paikkansa vaikka joukkue pärjäsi hienosti Mestarien liigassa. Otteet Valioliigassa ajoivat joukkueen johtoportaan siihen, että jotain oli tehtävä, muuten jopa putoamispeikko alkaisi vilkuilemaan olan yli. PSG on Chelsealle tuttu vastustaja, mutta toisaalta ei olisi mikään yllätys jos Chelsea lähtisi otteluparista laulukuoroon.

Arsenal – Barcelona, 23.2.2016 klo 21:45

Lohkokakkosena Arsenalille tuli vastaan joku kovista lohkoykkösistä ja arpa heitti joukkueen vastustajaksi sen pahimman mahdollisen. Mainiossa vireessä oleva Barcelona on pelote mille tahansa puolustukselle hyökkäyspelaajien ollessa kunnossa ja tällä hetkellä jokainen joukkue pelkää kolmikkoa Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar. Mikäli Arsenal saa jollain ilveellä nämä herrat puolustuksen avulla kuriin, niin mahdollisuuksia voi olla.

Vedonlyöntitoimistot eivät kuitenkaan pahemmin armoa Arsenalille anna. Arsene Wengerin luotsaama joukkue voi vielä kotiottelussa pyristellä espanjalaisia tuulimyllyjä vastaan, mutta eiköhän peli ratkea Barcelonan hyväksi viimeistään sitten Espanjassa jossa pelataan maaliskuun puolessa välissä. Tämä on se ottelupari josta ei oleteta englantilaisjoukkueen menevän jatkoon vaikka joukkueessa pelaakin useita tähtipelaajia. Viime kauden finalistin tipahtaminen tässä vaiheessa olisi shokki.

Dynamo Kiev – Manchester City, 24.2.2016 klo 21:45

Manchester City omaa mainiot mahdollisuudet mennä tästä otteluparista jatkoon. Selvästi kauden päätavoite tällä kaudella on Mestarien liiga, jopa kotoisen Valioliigan kustannuksella. Vedonlyöntikertoimet tässä parissa ovat kuitenkin todella niukasti Citylle, joten ei olisi yllätys jos Kiovan Dynamo tästä parista porhaltaisi sittenkin jatkoon.

Vaikka Manchester Cityllä on rahaa millä mällätä ja ostaa pelaajia, on pienemmällä budjetilla olevat Dynamo Kiev valmis nappaamaan jatkopaikan Cityltä. Mikäli Cityn kaikki pelaajat ovat terveitä ja Sergio Agüero on pelipäällä, voi tässä ottelussa jo tulla niin rumat lukemat vieraille että toinen osaottelu on pelkkää kosmetiikkaa. Pahimmassa tapauksessa City jää nollille ja Dynamo tekee pari. Siinä onkin sitten kotiotteluun tekemistä.

Melkoisen ympäripyöreitä otteluita on luvassa joka tapauksessa. Arsenalille asiantuntijat eivät ole pahemmin antaneet armoa ja sen oletetaan putoavan Barcelonan kyydistä vaikka tuleekin taistelemaan jatkopaikasta kynsin hampain. Toinen lontoolaisjoukkue omaa hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan, mutta pelin pitää todellakin kulkea eikä joukkue saa syyllistyä samoihin virheisiin joita se on Valioliigassa tehnyt useassa ottelussa. Cityllä on jopa ennakkosuosikin paineet mennä jatkoon ukrainalaisjoukkueen kustannuksella, mutta pahimmassa tapauksessa emme tule näkemään kahdeksan parhaan joukossa yhtään englantilaisjoukkuetta. Vedonlyöjillä on visainen paikka, minkä joukkueen jatkoonpääsyyn voit luottaa?

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Veikkaa jatkoon menijät