Wfl Wolfsburg – AA Gent 8.3. klo 21:45

VS.

Wfl Wolfsburg – AA Gent , Unibet 1.55 – 4.25 – 5.75

Gentin kotikentällä nähtiin avausottelussa melkoinen maalijuhla. Viiden maalin illassa onnistuivat Gentiltä Sven Kums ja Kalifa Coulibaly. Nämä kaksi maalia tulivat vasta sitten kun Wolfsburg oli tehnyt ensin kolme maalia Julian Draxlerin (2 maalia) ja Max Krusen taholta.

Wolfsburgin kolme maalia vieraissa on kova valtti kotipeliin ja mikäli ensimmäisten hetkien pelitahti jatkuu kotikentällä, voi jälki olla hurjaa. Gent kyttää vastahyökkäyksiä mutta jos niitä paikkoja ei tule, lähtee Gent rumin lukemin laulukuoroon.

Volkswagen Arenalla pelattava ottelu tarjoaa mukavasti erilaista vedonlyöntiä ja viiden maalin ilta avausottelussa tuo veikkaajille harmaita hiuksia. Jatkuuko sama tahti vai lyödäänkö puolustukset tukkoon? Tasoitusvedossa on mainioita kertoimia molemmille, mutta eiköhän tähänkin peliin voida lyödä sitä kotivoittoa. Wolfsburg kestää vielä yhden maalin pienimaalisen tappion, mutta jos Gent onnistuu tehdä pari maalia niin kotijoukkueella voi puntti alkaa tutista.

Maalintekijävedossa kotijoukkueelle betsit Julian Draxlerille, Max Kruselle, Naldolle, Daniel Caligurille ja Bas Dostille, jos miehet ovat pelikunnossa. Samat sanat pätevät Gentin Daniel Milicevicin , Sven Kumsin Kalifa Coulibalyn, Thomas Foketin ja Laurent Depoitren osalta.

Unibetiltä molempien joukkueiden vähintään yhdestä maalista saa kertoimen 1.75 ja se kannattaa hyödyntää omassa vedonlyönnissä.

Veikkaa voittajaa Unibetillä