Zenit St Petersburg – Benfica 9.3. klo 21:45

VS.

Zenit St Petersburg – Benfica 9.3. klo 21:45 , Unibet 2.00 – 3.40 – 3.75

Pietarin kylmässä illassa nähdään varmasti mielenkiintoinen kamppailu kun ensimmäisen ottelun 1-0 voittanut Benfica tulee vierailulle. Aivan ottelun viime hetkillä nähty maali nosti Benfican tämän otteluparin suosikiksi, tosin yhden maalin peli tämäkin on.

Zenit pääsee pelaamaan kotikentällään ja varmasti pyrkii samaan maalin nopeasti aikaiseksi. Yhtään maalia ei ole varaa antaa vieraille, se tietää automaattisesti sitä että peli ei menisi jatkoajalle ja Zenitin pitäisi tehdä kaksi. Kertoimet osoittavat että kotijoukkue on suuri ennakkosuosikki ja Benfican kertoimet ovat jopa tasapelikerrointa suuremmat. Tulosvedon 2-1 voitto kotijoukkueelle ei kuitenkaan riitäisi Zenitille, sillä vierasmaalisäännöllä Benfica menisi laulellen jatkoon.

Tällä kaudella Zenitin Mestarien Liigan maaleista ovat vastanneet Artem Dzuyba, Hulk, Oleg Shatov, Danny ja Axel Witsel, joten näitä nimiä on hyvä laittaa maalintekijävetoon. Mikäli Benfica tekee maalin, tekijä voisi olla joku myös kauden aikana onnistuneista: Nicolas Gaitan, Jonas, Kostaas Mitroglou, Raul Jimenez, Goncalo Guedes.

Kotijoukkue pyrkii taatusti pikamaaliin ja Unibet tarjoaa kertoimen 3.40 ajassa 00:00 – 14:59 tehdylle maalille. Siinä ihan kohtuullinen tarjous vaikka ensimmäisessä ottelussa nuhjattiin ilman maaleja 1,5 tuntia.

Veikkaa voittajaa Unibetillä